Следва

PFW Есен/Зима 2018: Най-доброто от чантите

Trend report: Тюрбанът

ТюрбанЪТ...

All fashion преди 6 години


Marc Jacobs Пролет/Лято 2018-та


Marc Jacobs Пролет/Лято 2018-та


Marc Jacobs Пролет/Лято 2018-та

Както виждаме от пролетно-лятната колекция на Марк Джейкъбс за настоящия сезон, тюрбанът се оформя като един от най-ярките аксесоари за момента. Освен като изключително добър пример, може би, е редно да посочим американския дизайнер и като основоположник на тренда.

Самият той споделя след дефилето си по време на седмицата на модата в Ню Йорк миналия септември, че визиите са референция към иконичната визия на Кейт Мос от 2009-та година по време на MET гала. Тогавашни хостове на ексклузивното събитие са Джейкъбс, Мос, Анна Уинтур и Джъстин Тимбърлейк, а темата е "Моделът като Муза".

Дизайн на Стефан Джоунс за едноименния бранд на Джейкъбс, тюрбаните са изработени от тежка коприна - някои идват в металик цветове, блестящи брошки, а визиите до една са безпогрешно координирани в тон и силует.

Освен взетото назаем от Джейкъбс, който беляза 25 години от създаването на бранда си миналата година, събираме още няколко страхотни предложения, които илюстрират всъщност доста лесното приложение на аксесоара в ежедневния стил>>>


 

 

More from View Sofia

Lunchtime Shopping: 17-те неща, с които гардеробът ни е стабиларка

Shopping преди 2 години

Модата е две неща - класики и тенденции. Задължително ни трябват първите, за да надграждаме с вторите, или просто да сме спокойни, че нямаме грешка в гардероба си. Следват the basics - попълваме празнини или тепърва изграждаме образа на пълен и функционален гардероб, след като вече сме с два крака в новата година и искаме да ни върви добре. П. П. Афинитетът ни е към дизайнерските брандове, заради качеството и много други фактори, но всяка от следващите 17 дрехи преспокойно можете да си набавите second hand, ако бюджетът ви е ограничен  

More All fashion