Да или Не: Мнението на Първата дама и искаме ли го?

Да или Не: Мнението на Първата дама и искаме ли го?

#КотешкиСпин

Днес попадаме на тази статия в онлайн платформата на "24 часа", която отделя специално внимание на президентшата ни - Десислава Радева, която попада под полезрението ни и без това повече от често.

Както всички знаем, тя е известна със статусите, облеклата, ясно изразеното мнение и неотлъчното си присъствие до Президента. Иначе казано - Жена за чудо и приказ.

Седнахме сутринта с кафето на обичайната сладка приказка и подхванахме статията, която се оказа водещата ни тема за деня. Материалът е озаглавен "Време е да свикнем, че имаме първа дама с мнение" - което си е вярно, си е вярно. Не можем да кажем на черното бяло, а и не един път и ние сме коментирали изказванията на г-жа Радева.

Анкета

Искаме ли мнението на Първата дама или НЕ?

Коментари: 2

L
little miss sunshine (2018/03/13 / 23:32)
Защо пак пишете за Деси Радева?Защо е толкова голям трън в очите ви като има толкова по-абсурдни неща у нас и по света?Това ваше мнение, изказано по този начин, също не отива на стила ви, на viewsofia.Филип изобщо не го разбрах, с Диана съм съгласна, на Цветина Пращова пък изказването не само е вулгарно и невъзпитано, ами пак е пълно с грешки ( на “4-ми март” Първата дама явно й е бръкнала в душата, но защо ни занимавате нас с това, че ви дразни вас?)Успокойте се и не се излагайте.
J
janyjany1055 (2018/03/13 / 19:09)
Моето мнение по въпроса е , че като си спомням коментарите и преди да стане "първа дама ", относно президента Плевнелиев ,за мен бяха достатъчно показателни за нейното ниво , което не вярвам да се е променило или претърпяло развитие , защото такова не забелязвам и сега. Нивото е като на провинциална секретарка в някоя по - голяма община. Предполагам , че дори не ползва стилист , или много неподходящ , тъй като според мен дрехите и стоят , като подарени и неудобни. Наистина предпочитам да извади от себе си повече положително излъчване, почти винаги ми се струва , че се отбранява или защитава за неща които не може да промени в себе си. Някак си ми прилича на любителка на лукса, който присъства в протоколните събития, но пък за жалост прожекторите са фокусирани в нея и това я вдървява..

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.