Следва

Фрида Кало: I am a barbie girl?!

Mission (im)possible ли е поредното модно начинание на Zendaya?

Но какво да очакваме?...

Celebrities преди 6 години

След неособено успешния старт на бранда Daya by Zendaya, неговата основателка и wanna be модна икона Зендая се преориентира към друго модно начинание. Младото момиче се е заело с нелеката задача да курира пролетно-лятната колекция на известната хай стрийт марка Boohoo: "Познавам феновете си и знам какво е от значение за тях. Те са шик, обичат модата и дрехите, но като повечето хора, искат да поддържат стила си на разумен бюджет. Затова мисля, че тази колаборация ще е много успешна, ще им помогна да изберат лесни елементи, които не са просто модерни, но и също така достижими."

Това заявява младата певица и актриса, а ние, макар и да искаме да подкрепим идеята, имаме дълбоки опасения, че просто няма да се получи. Не че при направата на селекция на вече готови елементи има какво да се обърка, а и все пак, надали са я оставили да избира каквото и да е без намеса на екипа на бранда. Смятаме обаче, че Зендая трябва да поуспокои модните си пориви и да се концентрира върху нещата, които й се получават по-добре...

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.