Следва

Къде е Алекс Раева?!

Романтично и икономично. Най-добрите любовни дестинации през лятото

Кой не обича „малките неща”? Или по-скоро романсите? Независимо дали току-що си срещнала бъдещото...

Лица преди 14 години

Кой не обича „малките неща”? Или по-скоро романсите? Независимо дали току-що си срещнала бъдещото потенциално гадже или пък си щастливо омъжена за мъжa на мечтите си се нуждаеш от малко интрига, малко флирт или с други думи – онзи приятен гъдел в корема. Какво по-подходящо време от лятото! За съжаление обаче, безплатно щастие няма.

Вечерята в скъп ресторант изглежда подходяща, но сметката след това – не. Нашата задача е да ви предложим на теб и на любимия ти няколко много ефектни и в същото време много евтини варианта за кратък летен романс.

Пикник в парка

Няколко вида сирене и кашкавал, бутилка вино и директно в най-близкия парк. Южния, Западния или пък Борисовата градина. Ако никой от тези варианти не ви допада, Витоша е на точно 5 минути от центъра на София. За по-приповдигнато настроение може да вземете iPod-а заедно с колонките. А, да – одеялото е задължително!

Среща на плажа

В случай, че живеете или пък временно пребивавате в някой от Черноморските градове, се възползвайте от романтиката на залеза на фона на морето. Ако пък някой от вас обича слънцето, може да започнете още през деня – нужни са ви бански, крем срещу изгаряне и кърпа. Напред към вълните (на любовта)!

Барбекю за двама



Кой е казал, че за да си направиш барбекю ти трябва голяма компания? Месца, тиквички и патладжанчета – за по-романтично може и във „fusion” стил, бутилка вино, няколко ароматни свещи и ...

Сладоледена разходка




Това пък какво е? Ами много е просто – излезте с любимия и изяжте по-един сладолед, само двамата. По-възможност от „насипните”, които тъй и тъй станаха доста популярни през последните няколко години. Някое и друго неволно окапване или олепкване ще свърши работа, уверяваме те.

Road Trip без определена дестинация



Направете се двамата на туристи дори и за няколко часа. Посетете някой град, в който не сте стъпвали досега. Още по-романтично е търсенето на „гледки” – вземете колата, качете се някъде около Копитото и гледайте светлините на София. Дори и само за няколко часа ще съберете емоции, които няма да можете да усетите покрай безкрайните местения от кафе на кафе.

Разходка с колело



Ако случайно нямате собствени, то можете да вземете назаем от приятел или пък просто под наем. Дестинациите са безброй – улицата, парка, околностите на София, пътеките към Витоша. По този начин съчетавате полезното с приятното – освен мечтаната романтична целувка, получавате стегнати мускули. Логичният завършек на разходката е някоя самотна полянка, на която ще останете само вие и колелетата ви.

Залезът



Класика в жанра, по-старо от кафетата, скъпите ресторанти и какво ли още не любовни срещи. Най-евтиното и най-романтичното. Не може да се опише с думи. Просто го усетете.

Филм вкъщи



Навън е прекалено горещо, за да излизате? Идеалното време за филмова вечер в предварително изстудената от климатика стая. Малко пуканки и много шоколад. И много любов.

Каквото и да си говорим, с ръка на сърцето бихме казали, че именно „НЕматериалните” срещи са най-романтични и най-истински. А магията на лятото не може да бъде усетена през нито един друг сезон. Остава ви още около месец – използвайте го!


 

More Лица