Следва

Dare U: Ореол от вежди

Biolage R.A.W: Планетата земя е едно красиво място

И ние искаме да го запазим такова. Но истината е, че искаме и косата ни да бъде красива.

Hair преди 6 години

Имаме нова компания под душа. За перфектна, жива и подхранена коса, без изкуствени примеси...

В миналото се налагаше да правим труден избор между двете. Трябваше да избираме между свръхсинтетични продукти, които правят косата ни зашеметяваща („Уау!“ ефект!), или пък да се придържаме към продукти с натурален произход, чиито резултати често се оказваха ...ами, доста разочароващи. Но ние сме професионалисти и държим на резултатите.

Сега добрата новина е, че благодарение на Biolage R.A.W, този труден избор вече е в миналото.

Biolage R.A.W. е една иновативна революция и вие със сигурност ще поискате да се присъедините към нея. Създадена от водещи професионалисти в индустрията, Biolage R.A.W е серия от продукти, които се грижат както за великолепния вид на косата ви, така и за цялостното ѝ състояние. Благодарение на изключително високия процент формули с натурален произход (от 70 до 100 %), Biolage R.A.W. създава неповторимо усещане за сетивата в съчетание с наистина професионални резултати. И – да, това са продукти, които доставят истинско удоволствие за сетивата (шампоаните се пенят, знаете колко е важно това за усещането ни докато мием косата си, а ароматите на всички продукти ще ви накарат да ги помните дълго!), а в същото време максимално се грижат и за доброто състояние на природата.

R.A.W. означава Raw (Истински), Authentic (Автентични), Wholesome (Пълноценни)

Продуктите осигуряват обем на косата, подхранват я в дълбочина, интензивно възстановяват косъма и придават блясък. Biolage R.A.W. създава ново измерение на усещането за здрава коса.

Истинската тънкост се крие във възможността на серията от продукти да постигне всичко това, като същевременно запазва естествения си произход в максимална степен. Ние държим да бъдем напълно открити. Затова спазваме обещанието си, че за нашите формули избираме максимално количество естествени съставки. А когато не съществува естествена алтернатива, ние отново се стараем всяка една съставка, която включваме във формулите си, да бъде щадяща към земята – от производството до крайната употреба. Искаме да дадем най-доброто. Както за вашата косата, така и за планетата.

ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕЗУЛТАТИ: Ползите от Biolage R.A.W. се виждат още след първата употреба: косата е хидратирана, стилизира се по-лесно, блестяща е и е видимо по-устойчива на външни фактори.

Рециклирай, поднови: Абсолютно всяка бутилка Biolage R.A.W. (да, и тази на олиото за коса също) е направена от рециклирана след потреблението пластмаса. След като изразходите продукта, бутилките могат да се бъдат отново рециклирани.

Естествен произход: За формулите на Biolage R.A.W считаме, че една съставка има естествен произход, ако първоначалното ѝ състояние е непроменено или е преминало през обработка, но въпреки това е запазило над 50% от молекулярната структура на първоначалния си растителен или минерален източник.

Висока степен на биоразградимост: това е свойството на органичните вещества да се разграждат бързо и цялостно под влиянието на микроорганизми.

Ние сме добри във всяко едно отношение: Формулите ни са приготвени от мощни съставки с естествен произход. Казваме твърдо „не“ на силиконите, сулфатите, парабените и изкуствените оцветители.

ИЗПРОБВАЙТЕ ПРОДУКТИТЕ ОТ “HEALTH BAR” НА BIOLAGE R.A.W.

Досега никога не е имало възможност за създаване на индивидуални рецепти от такъв начин. Biolage R.A.W. приканва стилистите да демонстрират техническите и артистичните си умения, като измайсторят свои собствени R.A.W. рецепти. За целта имат на разположение глинени маски и подходящи формули с пленяващи аромати, богати текстури и цветове, даващи не само максимален ефект на преживяването, но и зашеметяващи резултати.

След като се направи диагностика на косата, се избира специално подбрана формула, за да се осигурят максимални резултати. Ако е необходим обем, косата ще бъде подсилена със серията Re-Bodify, която съчетава в себе си силата на черния сусам, кивито, джинджифила и каолиновата глина, за да придаде обем. Сухата, изтощена коса ще бъде възродена благодарение на серията Re-Hydrate – богата, пищна маска, в чийто състав са включени люспи от киноа, мед, мароканска глина и масло от ший.

Изтощената, прекомерно обработвана коса ще бъде изцяло променена след обгрижване със серията Re-Hab. Уникалната смес от годжи бери, юка и каолинова глина бързо придава на косата здравина и блясък. Всяка цялостна професионална грижа може да се допълни с нанасяне на 100-процентовото естествено олио за коса на Biolage R.A.W.

Възстановяващото олио е уникална комбинация от етерични и чисти масла:
- чист зехтин -
обогатен и подхранващ за по-силна, по-здрава, по-лъскава коса
- чисто слънчогледово масло -
сигурява защита срещу поглъщане на UV лъчите
- чисто масло от пореч -
хидратиращи и съдържа противовъзпалителни свойства за здравословен растеж на косата
- етерично масло от скална роза -
деликатни, сухи, цветни нотки с оттенък на кехлибар
- етерично масло от лимон -
ароматен еликсир с наситена свежест, сладък мирис, обогатен с цитрусови нотки
- етерично масло от копър -
свеж, изчистен и леко пикантен аромат с нотки на пръст и анасон

Удоволствието от това да използваш продукт със съдържание на 100% естествени съставки е подсилено и от многото начини по които той може да се употребява:

- Преди шампоан – за много фините коси, които все пак имат нужда от подхранване, препоръчваме да използват продукта непосредствено преди измиване на косата.
- Преди изсушаване – за средно гъстите коси, олиото служи за подпомагане на изсушаването
- За финал – при гъстите коси, олиото е чудесен завършек на визията
- Грижа през нощта – за твърдите коси, които имат нужда от подхранване и укротяване
- Добавен към балсама – за всеки тип коса, който има нужда от интензивно подхранване
- Грижа за тялото – да! Колкото по-високо съдържание на естествени съставки има един продукт, толкова повече приложения. Чудесно, нали? 

НАЙ-ДОБРОТО ЗДРАВОСЛОВНО ПОДХРАНВАНЕ У ДОМА

Biolage R.A.W. предоставя възможността да пресъздадете косата си такава, каквато трябва да бъде. Подхранена и почистена, презаредена и изпълнена с живот и изглеждаща невероятно здрава. Може да продължите оздравителния режим на косата си вкъщи с продуктите на Biolage R.A.W., като използвате подхранващите шампоани и богатите хидратиращи балсами. Вашият стилист внимателно ще ви насочи към подходящите за вашата коса шампоан и балсам, така че косата ви да получи максимален ефект от пречистването и презареждането.
Имате възможност за избор между 3 основни линии в зависимост от нуждите на косата ви:

Линията NOURISH предлага шампоан с люспи от киноа и мед и балсам с каолинова глина и кокосово масло, които в комбинация превръщат сухата, повехнала коса в блестяща и мека.

Линията RECOVER предлага шампоан с юка и годжи бери и балсам с масло от кориандър и каолинова глина, които в комбинация възвръщат блясъка, еластичността и силата на изтощената чувствителна коса.


Линията UPLIFT предлага шампоан с черен сусам и грейпфрут и балсам с киви и каолинова глина, които в комбинация увеличават обема, без допълнителни наслагвания върху косъма за слегнала и тънка коса.



Сертификат Cradle to Cradle:

Шампоанът и балсамът за подхранване от серията Nourish получиха сребърен сертификат Cradle to Cradle Certified™ SILVER въз основа на оценката на здравословното състояние на продуктите, рециклирането на материалите, възобновяемата енергия и управлението на въглерода, грижата за водата и социалната справедливост.

Програмата Cradle to Cradle Certified Products е независима програма за сертифициране на продукти от трета страна, която издава сертификат на продукти и материали, които са разработени по начин, зачитащ човешкото и екологичното здраве, които са предназначени за бъдещи цикли на употреба и които използват чиста енергия и вода по цялата верига на доставки.

НАШЕТО НАСЛЕДСТВО: Biolage – професионализъм по природа, честност по избор.

Марката Biolage е създадена през 1990 г., когато основателят Арни Милър забелязва, че природата може да бъде използвана, за да предпазва и подхранва косата ни, като запазва най-естественото ѝ състояние. Коафьорите по целия свят били изключително развълнувани. Създадена била линия за грижа за косата, вдъхновена от природата, която осигурява прекрасни резултати и същевременно е нежна към косата. В резултат на това марката Biolage е световно призната като водеща в областта на професионалната грижа за коса.

 

More Hair