Следва

Всички носят: Чантата на Loewe

Fashion battle: Ресни

In cowboy mood...

All fashion преди 6 години

Танцуваме under капките дъжд и мечтаем за авантюра в Колорадо. Така на пясъка в пустинята, нежно легнали под сянката на кактуса. Изцеждаме креативността си върху модната catchy рубрика, два удара с дайре и започваме. Оne tequila, two tequilaс, three tequilaс, floor. Изберете победителя в анкетата долу>>>

Линия сол, парче лимон, страст и мода. Направете крачка в новия пролетен сезон с интересни визии, интерпретирани в колаж, от нас за вас. 

Давид

Визия обединена от трендове, фешън усещане и леко неформален дух. Съчетавайки старото – ресните като тенденция от всеки сезон, плюс колор блокинг и shocking pink като must have цвят, получава се точно това, за което разказва първото изречение. Права, леко по тялото рокля, украсена с онова за което сме в двубой с Филип - ресните. Контрастното съчетание на шокинг пинк и червено, обогатяваме с ниски обувки, черни и максимално модерни. Останалата част от аксесоарите, персонализираме по собствен вкус.



Рокля Stella Mccartney 2 662 лв.
Обувки Zara 70 лв.

 

Филип

Неизказани емоции, удавени в дъното на желанието ни за вечно лято. Щрак, щрак... имагинерно стъпваме, с тези прекрасни ботуши, в оазиса на сред пустиня. Обичаме ресните и карамеления фон на двойката изработена в Италия. Погледнете ярко цветната рокля на Давид, която перфектно ще си отива с новите ви CHLOÉ каубойски боти.

Анкета

Кой "куршум" предпочитате?

More All fashion