Следва

Стил урок на седмицата: PVC all over

Всички носят: Чантата на Loewe

Изплетена красавица в ръцете ни...

Trends преди 6 години

Ако подобно на нас сте проследили всичко случило се по време на модния месец, приключил едва преди дни, няма как да сте пропуснали осезаемото присъствие на един конкретен модел чанта. И не, не става въпрос за модел от новите дефилета, а за самата Loewe Woven Bag, която категорично заяви своето присъствие като неизменен стрийт стайл аксесоар в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж.

С обемния си силует и изкусно направена плетка от кожа, моделът впечатлява още и с елегантния топъл tan тон. Благодарение на бързо застигналата я слава, чантата е изчерпана във всички онлайн бутици, но иначе може да бъде закупена на цена от 2500 евро в бутиците на бранда. Нейни разновидности обаче - в синьо и розово все още могат да бъдат поръчани.

Имайки предвид, че испанската къща Loewe датира още от 1846-та година и че нейният старт е обвързан именно с производството на кожени стоки, а дрехите стават част от идентичността на бранда едва през 1960-та, комерсиално успешните дизайни на чанти никак не бива да ни изненадват. Под забележителното ръководство на Джонатън Андерсън като креативен директор се раждат изключителни колекции, които държат Loewe на върха на модната стълбичка, а гореспоменатата чанта е едва едно от многото потвърждения за това.

Ако и вие много я искате, намираме я тук, но и тук.

More Trends