Следва

R.I.P Стивън Хокинг

Its OVER: Джиджи и Зейн се разделиха!

All good things come to an end...

Celebrities преди 6 години

Джиджи Хадид и Зейн Малик вече не са двойка. Оказва се, че моделът и изпълнителят са сложили край на близо 2-годишните си отношения.

Любопитното е, че самият 25-годишен Зейн оповести тъжната новина за раздялата. "Джиджи и аз имахме невероятно нежна и весела връзка. Уважавам я и я обичам като жена и приятел", написа Малик в Twitter.

Единадесет минути след него, Джиджи публикува изявлението си в социалната мрежа: "Отчетите за раздялата често изглеждат безлични, защото никога не можем да опишем с думи какво двама души за преживели. Аз съм безкрайно благодарна за любовта, времето и уроците, които споделих със Зейн"


22-годишната Хадид и Зейн Малик започнаха да се срещат през ноември 2015 година. През лятото на миналата година двойката се появи на корицата на Vogue, а малко по-рано моделът се снима в клипа към песента Pillowtalk на певеца.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 16 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 13 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.