Следва

Хайди Клум заби 28-годишен ОТНОВО!

Ето защо Селена изостави Бийбър?

Наяве излизат интересни детайли около "кратката пауза" на звездната двойка...

Celebrities преди 6 години

Май, май ще се окаже, че Селена Гомес и Джъстин Бийбър са се разделили окончателно.

Близки до певицата твърдят, че именно тя е инициатор на това отношенията им да приключат. "Селена много се натоварваше от това как всички ги гледаха и следяха под лупа. Тя реши, че е време да го изостави, за да слезе отново на Земята и да се абстрахира от цялата слава и почитатели на Бийбс", казва източник.

Припомняме, че навръх 8-ми март излезе новината, че певицата и изпълнителят са решили да си вземат кратка почивка един от друг - тя в Ню Йорк, той в Лос Анджелис.

Селена Гомес и Джъстин Бийбър се събраха отново през ноември 2017-та, като подновиха сериозната си връзка от преди години.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 7 минути

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.  

Le grand retour: Селин Дион за Vogue

Celebrities преди 20 часа

Селин Дион, която се бори със "синдрома на скования човек", позира за корицата на новия брой на френския Vogue. На кадрите 55-годишната певица позира топлес в обемна бяла риза и къси панталонки, а в интервю за списанието разказа за борбата с рядката болест.