Следва

Curvelicious: Сочната Кели и секси гаджето й

Модерно, бързо и комфортно пътуване с FlixBus

Страх ни е от високо...

All About Life преди 6 години

...несигурността от въздуха под краката ни и да летим със самолет?! Не обичаме монотонното потракване и неизменното полюшкване в купетата на влаковете?! Изморяваме се и не харесваме карането на дълги дестинации с кола, или просто не умеем да шофирате?!

Много ни се ще да стигнем от една до друга точка из Европа с красив кораб, но няма „течна” връзка помежду им?! Искаме пътуването ви да е спокойно, с необходимото за нас количество багаж „под ръка”, удобно и модерно?! Е, вече ще намерим решение на съществените ни изисквания, свързани с нашите приятни и изгодни лични или бизнес пътувания в Стария континент!

Защото FlixBus е в България! И ще успее да свърже страната ни с най-голямата автобусна мрежа за дълги разстояния в Европа. Официално това ще се случи на 22 март, откогато компанията ще започне да предлага ежедневни връзки от София (скоро и от други градове у нас) до Унгария (Будапеща), Австрия (Виена) и Румъния (Букурещ), а оттам и до още 1400 други дестинации. Засега. С идея крайните точки поетапно да увеличат броя си.

Билетите вече са достъпни на https://www.flixbus.bg/ и в безплатното мобилно приложение на компанията. А новите нощни връзки с горепосочените градове ще позволят на пътниците да пестят време и средства, докато достигат до едни от най-популярните столици на Централноевропейския регион.

Най-якото при новите автобуси на FlixBus е, че освен климатика и комфортните седалки с повече място за краката, просторния и цветови свеж салон, ще можем да се възползваме и от разнообразен видео канал, безплатен Wi-Fi, електрически контакти до всяка седалка, тоалетна на борда, както и да купуваме/запазваме билетите си чрез смартфон (инсталирай мобилното приложение тук и сега!

Резервации за пътуванията до многото европейски страни са възможни онлайн на сайта на компанията, през мобилното й приложение, както и в мрежата за продажби на билети. А всякакви промени, дори анулирането им, ще могат да бъдат направени само до 15 минути преди отпътуването! Всеки пасажер има право на един безплатен багаж, както и на един ръчен багаж. Регистрацията е възможна чрез QR код на смарт телефон, като не е необходимо да се печатат билети за пътуването. И всичко това е възможно заради бизнес моделът на FlixBus да съчетава "Най-доброто от двата свята" – прецизно разработени последни технологии, в комбинация с опита на регионалните партньори от малкия и средния бизнес.

Вижте график на първите български нощни връзки на FlixBus, с които компанията не само подкрепя местните пътници, но и българската икономика, като допълнително увеличава чуждестранния интерес към страната чрез лесен и удобен достъп до столицата.


FlixBus е основана през 2013 г. като немска стартъп компания, която сега присъства в 27 европейски държави, а в края на 2017 г. обяви поредното си глобално разширяване и в САЩ. Изключителният темп на растеж на компанията се основава на един уникален, алтернативен, екологичен, международен бизнес модел, който се фокусира върху партньорства с регионалната индустрия.

Само за пет години FlixBus изгражда сътрудничество с над 250 автобусни партньори в цяла Европа. Компанията се грижи за иновациите в технологиите, висотата в маркетинга на местно ниво, улеснението при покупко-продажбата на билети, доброто обслужване на клиентите и разчетеното планиране на мрежата. По този начин FlixBus успява да създаде най-голямата междуградска автобусна мрежа в Европа и осигурява над 7000 работни места за интелигентни, усмихнати, вежливи и знаещи английски език професионални шофьори на автобуси. Повече подробности за автобусното сдружение можете да откриете тук>>>

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.