Следва

Донатела реши: НЕ на кoжата!

Double trouble: Под любопитността

Екзотични приказки...
 

All fashion преди 6 години

...шепни ми на ушенце. Потoпи нежната дантела от тюл в свежно изцеден нектар от диня. Изнудете ги силните ръце да ви пипнат точно под, една от двете, страстно прозрачни ризи, които днес влизат в двубой.

Танцуваме под златните лъчи, затваряме очи и се събуждаме на плаж обляни в кокосово мляко. Предизвикваме днешната пролетната стихия да ни гали всеки ден до лятната авантюристична кулминация с grand final. 

Слизаме от небето, въпреки факта че не искаме, и Miu Miu e първият ни артикул, с който искаме да ви изкушим. Интересният полка дот тюл, в този случай с различна разцветка от вече добре познатата на всички ни, добавя шикозното настроение на самия дизайн. Представяме си ризата only по бански, под дебела сянка в Палма де Майорка. Облечете я за да ви съблекат, докато вкусовите ви рецептори се наслаждават на фреша от нар.
 


Обличаме се в Miu Miu от тук>>>

Авантюрата продължава със Simone Rocha и дизайна с деликатен силует. Честно, ние си харесахме този, изберете и вие вашия в анкетата долу>>>. Античната карасота попила се в кройката на този моден елемент, ще ви накара да го обичате и той ще се превърне в един от любимите ви артикули. Свободата за модни визии е разнообразна, защото силуетът и на двата дизайна е достатачно семпъл. Започваме да се глезим от днес за бурното лято.


Simone Rocha я слагаме в кошницата от тук>>>

Анкета

Кой екзотичен тюл предпочитате?

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.