Следва

Донатела реши: НЕ на кoжата!

Double trouble: Под любопитността

Екзотични приказки...
 

All fashion преди 6 години

...шепни ми на ушенце. Потoпи нежната дантела от тюл в свежно изцеден нектар от диня. Изнудете ги силните ръце да ви пипнат точно под, една от двете, страстно прозрачни ризи, които днес влизат в двубой.

Танцуваме под златните лъчи, затваряме очи и се събуждаме на плаж обляни в кокосово мляко. Предизвикваме днешната пролетната стихия да ни гали всеки ден до лятната авантюристична кулминация с grand final. 

Слизаме от небето, въпреки факта че не искаме, и Miu Miu e първият ни артикул, с който искаме да ви изкушим. Интересният полка дот тюл, в този случай с различна разцветка от вече добре познатата на всички ни, добавя шикозното настроение на самия дизайн. Представяме си ризата only по бански, под дебела сянка в Палма де Майорка. Облечете я за да ви съблекат, докато вкусовите ви рецептори се наслаждават на фреша от нар.
 


Обличаме се в Miu Miu от тук>>>

Авантюрата продължава със Simone Rocha и дизайна с деликатен силует. Честно, ние си харесахме този, изберете и вие вашия в анкетата долу>>>. Античната карасота попила се в кройката на този моден елемент, ще ви накара да го обичате и той ще се превърне в един от любимите ви артикули. Свободата за модни визии е разнообразна, защото силуетът и на двата дизайна е достатачно семпъл. Започваме да се глезим от днес за бурното лято.


Simone Rocha я слагаме в кошницата от тук>>>

Анкета

Кой екзотичен тюл предпочитате?

More All fashion