Следва

Рада Носикова - изгряващото слънце на Опероса

Къде е Алекс Раева?!

Алекс е по-смела от всякога, по-смирена, по-спокойна, може би дори по-усмихната. Причините са много, но една...

Лица преди 14 години

Алекс е по-смела от всякога, по-смирена, по-спокойна, може би дори по-усмихната. Причините са много, но една от тях е, че сега й предстои нов период, в който, според нас, всичко й се нареди както трябва. И въпреки че наистина дълго отсъства от медийното пространство, сега тя се завръща с пълна сила, но не за да покорява върхове и да се опита да се хареса на хората, а защото хората се интересуват от нея.

Освен бъдещите си модни проекти, песента си "Baby", работата си с френския клон на компания Universal и други, Александра има да се похвали и с още нещо. А именно с новата си любов - дайвинга. Връзка, която тя определя като стойностна, истинска и предполага дълготрайна.

V. S. Как си?
А. Р.
Изпразнена, което не е толкова лошо, защото е по-кофти да задържаш гадостите. В началото на нов етап в живота си и тотално изчистена от всичко старо. Е, не тотално...:)

V. S. Къде се изгуби, много време те нямаше?
А. Р.
Отдадох се за пръв път на емоцията и тя ме скри в своя свят, който, знаеш, е далеч от реалния!

V. S. Говори се, че започваш да се занимаваш сериозно с дайвинг. Разкажи ни повече?
А. Р.
Това е единственото хубаво останало от тази същата емоция. Благодарение на това силно чувство любовта преодолях големия си страх от водата и сега съм влюбена в нея.

V. S. Под водата по-сигурна ли се чувстваш сега?
А. Р.
Там долу не е нашият измислен, повърхностен, изпълнен с изкуствена красота свят. Там долу се чувстваш засрамен от това, че досега си се радвал на толкова безсмислени неща.Там долу няма лъжа, как да не се чувствам по-сигурна?

V. S. Ще ходиш в Австралия, ще ставаш инструктор. Струва ми се, че искаш да избягаш от всичко, което се случи около теб?
А. Р.
По-точно искам да отида в Австралия, надявам се да стана инструктор, защото това е единственият начин да си позволявам това скъпо занимание. Искам да се развивам в този спорт. Цялата атмосфера, хората, които се занимават с него, запознанствата, общата идеология, пътуванията... Всичко това ме среща с една непозната свобода за мен. Не мога да избягам от това, което ми се е случило досега и не искам, защото благодарение на него сега мога да изживея и да оценя наистина красивите моменти.

V. S. Сега кое ще избереш - дайвинга, модата или музиката?
А. Р.
Никога не ми се е налагало да избирам. Аз съм късметлийка в това отношение, защото животът винаги е правил този избор вместо мен. Не знам дали това е правилно, но се отдавам на интуицията си и винаги правя това, което тя ми подсказва. Е, понякога същата тази интуиция ми изиграва по някой друг номер, но така е в живота:)

V. S. Разкажи ми за новата песен. Тя не е много нова, но все пак?
А. Р.
Песента е на Миро Гечев от 2АМ. Направихме я за Universal France и им я изпратихме, като въобще не бяхме сигурни дали ще я одобрят. Те я харесаха и на есен я издават в компилация заедно с Bob Sinclar и Robbie Rivera. Направихме и клип с едно много талантливо момче, Петър Ръжгев, който ще пуснем през септември. Предстоят ни нови проекти.

V. S. Тук приема ли се добре, ще излезе ли на българския пазар?
А. Р.
Учудващо за мен, парчето се харесва. Вече няколко седмици е на първо място в класациите на радио ProFM и БНР, което е голяма чест за нас, и сме много благодарни на всички, на които им е харесало и са гласували за него.

V. S. Имаше момент, в който се отдръпна и от музикалните среди, чувстваше се обидена, наранена, неразбрана?
А. Р.
Да ти кажа честно никога не съм била в музикалните среди. Аз не съм много деен изпълнител. Знаеш, работила съм на място, където каквото ми се каже, това пея. Въпреки че е имало моменти, в които не ми се искало да пея дадено нещо, това не ми е тежало. Приемала съм го като професия, която ми е давала много. Това е една огромна школа, но докато работех това, така и не успях да се намеря като индивидуален изпълнител. Така и не успях да открия своя стил.
Ти си идвал на мои участия, аз намерих своя стил чак сега и той е много свободен, обхващащ Urban, Soulful, Deep, Funky Housе и най-често залагам на импровизацията. Невероятна тръпка е когато не знаеш DJ-я зад теб каква музика ще пусне! Не знам дали съм добра и не е моя работа да се оценявам, но се чувствам свободна, когато го правя, и сега не го приемам като професия, а като удоволствие.

V. S. А с модата какво стана. Казваш, че започваш да се занимаваш с други проекти. Ще правите общи неща с Мира Бъчварова. Разкажи ни?
А. Р.
Иска ми се да направим нещо с Мира, защото скоро се впечатлих от нещата, които ми показа и си мисля, че с правилния styling и правилната реклама нейните неща много биха се харесали.

V. S. А с Aggata какво се случи?
А. Р.
Ами вече не работим заедно. Какво повече мога да кажа:)

V. S. Как се запали по дайвинга?
А. Р.
Бившият ми приятел е водолаз и аз за да се направя на мъж, реших, че с едно гмуркане ще мине номерът, а то какво стана... Не очаквах, че Diving-a ще заеме толкова важна част в сърцето ми. Като влюбване e, но мисля, че е по-трайно!

V. S. А сега не сте заедно?
А. Р.
Сега не сме заедно. Пренесох любовта си към него във водата, защото именно там се влюбих в него!

V. S. Вярно ли е, че те е карал да чистиш калмари? А за физическото посегателство?
А. Р.
Тук на тези въпроси няма да ти отговарям, защото не ми се влиза пак в помията и калта. Да си живурка там човекът.

V. S. Имаш ли какво да му кажеш?
А. Р.
На себе си бих казала. Да спра да си измислям образи и да гледам реалните лица на хората в живота ми. Така няма как да се разочаровам от тях.

V. S. Сега готова ли си за нова връзка или искаш да изчакаш?
А. Р.
Не, разбира се! За мен това не беше връзка, а човека, с когото усещах, че сме един за друг. Казвам за мен, защото в последствие разбрах, че наистина е било едностранно.
Ще мине доста време, докато допусна някого до себе си, а камо ли до сърцето си.

More Лица