Следва

Истинската причина за раздялата: Дженифър задушаваше Джъстин

14-тото издание на конкурса „Ideal Standard Баня на годината“ с бляскава церемония!

С призове бяха отличени най-добрите проекти в двете категории „Баня в бизнес хотел“ и „Баня във ваканционен хотел“...

All About Life преди 6 години

Четиринадесетото издание на конкурса „Ideal Standard Баня на годината“ достигна своята кулминация с пищна церемония, в столичния хотел „Хилтън“. Водеща тема на конкурса тази година беше „Идеалната хотелска баня“, а участващите проекти бяха разделени в две основни категории: „Баня в бизнес хотел“ и „Баня във ваканционен хотел“.

В продължение на почти 4 месеца десетки дизайнери и архитекти изпращаха своите заявки, под формата на 3D визуализации. Проектите бяха оценени от 13-членно жури, в чийто състав „блестяха“ имената на редица „светила“ от света на архитектурата и интериорния дизайн. Оценките бяха базирани на 4 основни критерия: хармоничен и цялостен образ на интериора; енергоефективни решения; организация на пространството и ергономичност; и на последно място, но не и по важност – реализуемост.

Основната мотивация за участниците също беше Ideal-на. Авторите на проектите на първо място в двете основни категории ще вземат участие в събитията на Ideal Standard в Milano Design Week 2018. Призовете „Баня на годината“ бяха връчени на Ивана Янкова за проекта й „Тяло“ (първо място в категория „Баня в бизнес хотел“) и Росица Радомирова за проекта й „Lenta“ (първо място в категория „Баня във ваканционен хотел“).


Тяло


Лента

Второ и трето място в категория „Баня в бизнес хотел“ бяха връчени на Елена Младенова за проекта „Баня 1“ и Йоана Станева за проекта „Ideal Steel“. Те ще имат удоволствието да участват в „Мастър клас за BIM проектиране на Ideal Standard“.

В категория „Баня във ваканционен хотел“ второто място отиде при Ивана Янкова за проекта „Бреза“, а трети се класираха Боряна и Венелин от "КА Дизайн Студио" с проекта си „Къща в стая“.

Близо 1500 от посетителите на сайта гласуваха в подкрепа на своите любимци. Най-много зрителски гласове в категория „Баня в бизнес хотел“ получи Стефани Йовева - Йорданова за проекта й „Softness“, а в категория „Баня във ваканционен хотел“ публиката избра Десислава Лазарова и Теодора Димовска за проекта им „Simplicity“.

Много отличия бяха раздадени и от партньорите на конкурса като всеки от тях поощри проекта, които смята за най-достоен. С това завърши 14-тото издание на „Ideal Standard Баня на годината“ и отвори страницата за предстоящото юбилейно издание на конкурса „Баня на годината 2017“, който за 15-ти път ще даде възможност за израз на таланта на архитекти и интериорни дизайнери в търсене на перфектната баня!

Всички проекти, взели участие в „Ideal Standard Баня на годината 2017“, могат да бъдат разглеждани на сайта на конкурса thebathroom.bg.


За поредна година ние бяхме горди партньори на Ideal Standard. Имахме честта да връчим приз за най-добра баня на Али Баир. Благодарим, че бяхме част това събитие! Догодина пак!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.