Следва

We love: Джей Ло за Harper's Bazaar

Дизайн за вдъхновение: ES Roca Llisa

Welcome to Ibiza!
 

All About Life преди 6 години

Петък e и днес е ден за лято! Веднага събираме багажа за Испания. Желанието за авантюра постоянно ни изкушава в посока "забранени" неща, многопластови грешници сме!

It's all about fashion... Изцеждаме последната капка... вдъхновение, точно днес - с цел да се насладим на вълшебната музикална програма, която уикендът ни сервира, за да финализираме седмицата както си трябва.

Виновника за това прекрасно творение на изкуството, в което и вие лично ще се влюбите, е архитектурното дуо SAOTA & ARRCC.

Триетажното бижу издига снага на хълмиста местност, предлагайки прекрасни гледки към Океана и остров Форментера. Първоначално, тук е имало стара постройка. Собствениците обаче са поискали пълна промяна за съществуващия дом и трансформацията му в съвременно светло пространство, подходящо за почивка и забавления както със семейството, така и с много приятели. С оглед на това изискване, към съществуващата сграда са пристроени стаи за гости.

Големите плъзгащи стъклени врати размиват границите между „вън“ и „вътре“ и преливат в обширни тераси. Къщата сякаш е надвиснала над Океана, а басейнът тип водно огледало, прелива в синевата му. Пищна растителност контрастира с белотата на дома. Простор, въздух, свобода в бяло, синьо и зелено, в камък, дърво и вода – това е/ погледнете я в галерията горе>>>/ ES Roca Llisa перлата на Ибиса.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.