Следва

Yummy: Свинско филе с бадеми

We love: Джей Ло за Harper's Bazaar

Flying High...

Celebrities преди 6 години

Дженифър Лопес приковава погледи от страниците на последното издание на Harper's Bazaar.

За модното списание 48-годишната певица направи жестока фотосесия из "небесата" на Ню Йорк, а освен това разказва и за връзката си с Алекс Родригез.

"Вярвам в брака, бих искала да остана с някого, с когото ще бъда в задълбочена връзка. Но за сега не искам да насилвам нищо", искрена е Джей Ло.

"Връзката ни е здрава, хармонична и комуникираме много добре. Разбираме живота по един и същи начин, което не е присъщо за повечето двойки. И двамата сме известни и знаем какво е славата още от много млади, и сме пределно на ясно как това засяга живота ни и го прави по-динамичен във всяко едно отношение: семейство, работа, взаимоотношения", допълва още сексапилната латина.

Кадрите на Flying High фотосесията на Лопес са дело на Мариано Виванко. А на част от тях певицата е в ръцете на сексапилният модел Пиетро Босели.








More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.