Следва

Петъчна доза секс: Келан Лъц

Yummy: Свинско филе с бадеми

So tasty!

Food преди 6 години

Знаем, че е обяд, но не си ли мечтаете вече за вечеря? Ние си! В петъчната вечер с любимия, заедно на масата, може и на свещи, в компанията на домашно приготвена храна и чаша вино. Навън е леко мрачно, така че и червеното вино е подходяща опция и удачна компания на днешната ни рецепта.

Необходими продукти:

2-3 свински бонфилета (800 г)
1 връзка магданоз (голяма)
2 жълтъка
1 с. л. галета
75 г бадеми
5-6 6 с. л. олио
сол и черен пипер на вкус
олио за намазване на тавата

Начин на приготвяне:

Бонфилетата се почистват от ципите и се запържват в олиото от всички страни до златисто. Подправят се със сол и черен пипер и се слагат в намазнена тава за печене.

Магданозът се нарязва на ситно и се разбърква заедно с жълтъците, галетата, смлените на ситно бадеми, сол и черен пипер на вкус.

Сместа се разпределя върху филетата и те се пекат около 15 минути при температура 200°С. Сервира се с гарнитура по желание.


За рецептата благодарим на Kaufland. Всички необходими продукти можете да намерите в магазините на Kaufland, както и в новата луксозна серия с ексклузивни предложения Exquisit.


 

More from View Sofia

„Вие печелите, аз си тръгвам": звездният стилист Лоу Роуч напуска заради "лъжите" и "политиката"

Celebrities преди 1 година

Известният холивудски стилист Лоу Роуч, облякъл половината от съвременните топ звезди за светски събития: Зендая, Хънтър Шафър, Аня Тейлър-Джой, Селин Дион, Бела Хадид и много други, и който е на върха на кариерата си, неочаквано обяви оттеглянето си   

Face to face с Георги Георгиев, председателят на СОС: "Много ми харесва, че съм полезен"

All About Life преди 1 година

36-годишен, супер смислен и симпатичен мъж, Георги Георгиев е "вторият човек в общината", поне така си го превеждаме ние, имайки предвид изключителната важност и тежест на Столичния общински съвет, чийто предстедател е. Влизаме в приятно светъл кабинет на третия етаж на "Московска" по повод Празника на София и получаваме това, за което сме дошли - симпатичен, откровен, готин разговор със симпатичен, откровен, готин мъж. Динамиката, усмивката, хубавото кафе и зелените очи на събеседника ни са допълнителен бонус, думите и енергията са това, което ни хареса най-много. Предаваме >>>     

More Food