Следва

Red trouble

Кендал Дженър на корицата на Vogue US за втори път!

Kendall Gets Candid...

All fashion преди 6 години

Славата съвсем не е непозната за Кендал Дженър, но младият модел разкрива пред Vogue, че в момента е решена да направи крачка назад от светлината на прожекторите и да се наслади на "сянката".

Кендал бе част от няколко големи дефилета на Седмицата на модата в Ню Йорк, а след това изненадващо се скри и не дефилира в нито една от останалите три модни столици.

По-голямата от сестрите Дженър краси кориците на не едно и две списания, но както всички знаем, тази на американския Vogue е от особено значение в кариерата на всеки модел. Априлският брой на модната Библия е второто издание на Vogue US, на чиято корица виждаме 22-годишния модел.

Сесията е заснета от фотографското дуо Мерт Алас и Маркус Пиго, а за фриволните, флорални визии отговарят Chanel, Maison Margiela и McQueen.

Деветте фотоса + корицата виждаме тук>>>


Maison Margiela


Gucci


 Alexander McQueen


 Chanel


 Dolce & Gabbana


 Dolce & Gabbana


 Alexander McQueen


 Rodarte


 Valentino

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.