Седмичен ХОРОСКОП - 19.03 - 25.03

Astro преди 6 години

През тази седмица две основни събития ще влияят на ежедневието ни:
Венера в Овен образува аспекта на квадрата с Плутон в Козирог. Това често включва известни трудности в приемането на новите неща в живота, карайки ни да виждаме всичко отминало като скъпоценно. Това обаче ни създава нереалистична представа за събитията и състоянието на нещата около нас. Трябва да положим всички усилия да пуснем миналото и да приветстваме настоящето с цялото му многообразие.
Този аспект засилва и силата на любовта: тя ще триумфира във всяко измерение, въпреки всяка болка, раздяла и трудна борба.

Второто събитие е навлизането на първата четвърт на Луната в Близнаци на 24-ти март. Състоянието на Луната носи необходимостта нашите настроения да бъдат променливи и адаптивни към ситуациите, в които сме поставени. Луната в Близнаци възобновява връзката ни със самите нас, карайки ни да търсим хармония и мир със себе си. Това е важно, предвид решенията, които трябва да се вземат през тези седем дни – особено в личен план. Затова трябва да „събудим“ интуицията си, отваряйки очите си за всички нови възможности, които ни предоставя. Ако не се чувствате комфортно в собствените си мисли, то трябва цялостно да промените мирогледа си и хоризонта си на гледане.
Насърчавайте онези мисли, които вдъхновяват вашия дух, подсилват чувството ви за цел и побеждават съмненията и страха.

Хороскоп

Още от Astro