Следва

„Идентичност между символика и цветове“

Британецът Moodymanc пристига за първи път в България по покана на YALTA CLUB

След последния уикенд с очарователната украинка Nastia, YALTA CLUB продължава програмата за месеца с две интересни партита на 23 и 24 март...

Music преди 6 години

В петък, зад пулта на Room 2 ще застане Moodymanc - влиятелен и уважаван артист от Манчестър, който българската публика ще види за първи път. Той ще представи удължен сет, а вечерта ще открие Liubo Ursiny. В съботната нощ, отново в Room 2 ще чуем двамата българи, които направиха няколко запомнящи се партита през последните месеци в клуба , а именно Soulful Traveller and George Quest от Soul Fiction.

На 23 март (петък) Room 2 ще отвори врати за Danny Ward, по-познат на публиката като Moodymanc. Той се занимава с музика през целия си съзнателен живот и затова, днес е един от най-уважаваните артисти на световната хаус сцена. Британеца продуцира музика самостоятелно от 90-те години, когато е по-известен под името Dubble D и издава предимно за лейбъла 2020Vision. Той е и съосновател на групата 2020 Soundsystem, заедно с Ralph Lawson и Silver City. Негови хитови парчета са класики като Joy и Black Paint, издадени от лейбъли като Tsuba, Exploited, Dessous, Crosstown Rebels и Local Talk. Един от последните му проекти Balaphonic е подкрепен от Detroit Swindle, Jimpster и други, а Well Cut Jazz Workshop предизвика голямо вълнение, благодарение на колаборацията с някои от водещите имена на съвременния джаз. Историята на Danny като джаз музикант с международна репутация, колекционер и ценител на записи му дава предимство като DJ. Независимо дали пуска танцували парчета или музика за интимна обстановка, той предлага разнообразна и динамична селекция от музика, която винаги стига до публиката.

На 24 март (събота) ще посрещнем Soul Fiction за още една разходка из дебрите на soulful, deep, afro-tech и afro-deep теченията. Слоганът им “глобални хаус ритми” говори сам по себе си - пленяващи дълбоки бас линии, украсени със семпли, инструменти и вокали от цял свят. За да бъде пълна пъстротата на музикалната палитра, в събота, заедно със Soulful Traveller & George Quest ще се включи и LUBK (Любо Енев) със своите виртуозни импровизации на перкусии. Той е добре познат перкусионист и барабанист не само в родните ъндъргранд среди. По време престоя си в Лондон преди години е имал възможнстта да свири заедно с редица утвърдени артисти като Terry Francis и Sonique в множество емблематични лондонски клубове.

За 23 март, YALTA CLUB отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на [email protected].

Билети за уикенда могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лв за 23 март и 10 лв. за 24 март.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.
 

More from View Sofia

More Music