Следва

Най-шикозната готварска книга EVER MADE

Има ли цветя на леглото до тебе или ПРОЛЕТНИ тайнства в игри

Пролетта, чудото на живота...

All About Life преди 6 години

Може и да вали, може дори сняг да завали (поне според weather на телефоните ни), НО времето навън е толкова свежо, че не се сдържаме и старитраме седмицата с една красива и много ароматна пролетна игра!



За тези, които не знаят с точност, този четвъртък, 22 март, празнуваме Първа пролет... чурулик-чурулик... Неслучайно предизвикателството ни към вас е свързано именно с Пролетта, това чудо на живота.

Искаме да ни помогнете да я почувстваме, заедно и силно, като ни споделите с хаштагове #viewsofia и #spring  и таг @View Sofia всичко, което свързвате с този разкошен сезон - снимка, изречение, дума, спомен, надежда, очакване, песен и каквото още душите ви свързват с новия живот. 



Направето го под поста на играта ни, във фейсбук, в Инстаграм или на [email protected].

Един от пролетните ни "съмишленици" ще получи най-тематичния, безкрайно красив и натоварен с прекрасни пролетни послания букет от нас и невероятната Жени Ковачева от магазина за цветя NEA, точно на първа пролет (22.03), с който да зарадвате себе си или някой любим. 


p.s. Всеки може да участва, както повеляват правилата на феърплея, но предвид нежността и крехкостта на живите пролетни цветя, "китката" участници от София ще е с приоритет! 
 

More All About Life