Следва

Spring earrings 2018 или иначе казано: Как да ги носим

Щрак, fashion, на портрет: Селин Дион

Show must go on!

All fashion преди 5 години

Жена фурия, символ за грация и женственост, и синоним на самороден и неукротим музикален талант. Ladies and gentlemen, 49-годишната Селин Дион е днес в епицентъра на модната ни дискусия.

Въпреки смъртта на съпруга й Рене, любовта на живота й, невероятната жизнена енергия на тази прекрасна певица не спира блестящо да осветява световните сцени, театри и стадиони.

Щракнахме няколко визии на Селин, за да уловим дивния й "сенс" за мода. Омаяни сме от зелената мини рокля, за сметка на това критично стреляме по червения нюанс и обувките с кравешки принт.

Издигаме Титаника от недокоснатото синьо дъно, потопете се в галерията горе>>> и се съгласете или пък не с нашата визуализация, критика и похвала относно стила на вечната Дион.

 

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 3 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 6 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.