Aura Botanica “Тайната градина” на Kerastase

Aura Botanica “Тайната градина” на Kerastase

Новата Aura Botanica идва с още по-богата гама продукти, за да отговори на нуждите на клиентките с всеки тип коса и вече се предлага в салоните Kerastase в България.

Едно от най-модерните софийски места, ресторант КОТО, в “сърцето на градската джунгла” беше преобразено в истинска “Тайна градина”, изпълнена с натурални цветя, аромати и усещания - идеалната атмосфера, която да потопи присъстващите в света на Aura Botanica.

Aura Botanica e първата серия продукти за коса на Kerastase с 98% натурални съставки, справедливо набавени, която за една година се превърна в любима за жените по света, защото съчетава по уникален начин силата на природата с луксозното изживяване, което е запазена марка на Kerastase.

Последните години светът и понятието за лукс видимо се променят, все повече жени търсят “позитивен лукс”, което означава ексклузивно изживяване и бляскав резултат, съчетани с отговорност към начина, по който живеем, защото въпросът, на който си отговарят съвременните клиенти, търсещи лукс е не “колко имам”, а “кой съм аз”.

Aura Botanica дава персонален отговор на този въпрос с новата персонализирана серия от 8 продукта, работещи в пълна хармония, за да предложат мека и подхранена коса с естествен блясък, в съчетание с луксозни персонализирани ритуали, вдъхновени от СПА изживяването.
През 2018, Керастаз се насочва още повече към неусвоената сила на природата при грижата за коса като обогатява серията с гама продукти за суха и изтощена коса.

Обновената серия включва богата мицеларна вана, създадена с формула за по-суха и чувствителна коса, както и три персонализирани стайлинг продукти, защото начинът, по който се оформя косата е жизненоважен за разгръщането на нейната аура. Стайлинг продуктите на Aura Botanica подчертават и предпазват естествената красота на косата – от копринено гладки дължини, до жизнени къдрици и плажни вълни, подходящи както за естествено съхнене на косата,така и за обработка с топлинни инструменти.Всяка съставка е избрана заради доказаната си съвместимост с кожата на главата и косъма, както и заради свойствата си да подхранва, подсилва и предпазва сухата и чувствителна коса.
Резултатът е подбрано портфолио от 6 могъщи съставки с натурален произход: мароканско арганово масло за блясък и мекота, амазонско масло от бразилски орех за дълбоко подхранване без утежняване, амазонско масло от мурумуру за лесен контрол на косата, масло от оризови трици за естествен блясък и самоанско кокосово масло за лесно разресване и еластичност.

Философията на Aura Botanica e ясна и категорична: косата заслужава продукти, които не променят, а подчертават естествената й красота. Природата продължава да съблазнява с разкошни текстури, благоуханен фин аромат, устойчива опаковка и ритуали, вдъхновени от спа изживявания.

Ето пъврите впечатления на две от дамите, присъствали на персонализираната среща на лукса с природата.Ана Йованович: “Ритуалите с Aura Botanica са специално внимание, един страхотен жест към косата.  Моите фаворити от новата градина на Aura Botanica са Текстуриращата вода и Коприненото мляко. Косата ми е тънка и не търпи тежки формули, но двете текстури  са ефирни и  й придават енергия и обем, а за мен това е супер важно. И на края - ароматът на серията е божествен, все едно съм попаднала в ботаническа градина на някой далечен остров”

Кристина Табачка: ”Лекота, копринена мекота и блясък от първия допир с новата линия Aura Botanica на Kerastase.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.