Следва

Крис Ван Аш напуска Dior Homme

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2018-та: Ярък цвят

Cool for the summer!

Fashion преди 6 години

Както стана ясно и в обобщението на Големите Тенденции за Пролет/Лято 2018-та, силните тонове са категоричен, ако не и основен мотив в случващото се на модната сцена в момента. Изобилието от цвят ни се поднася в щедрата и особено смела палитра на наситено розово, червено, лилаво, жълто, зелено и оранжево. Тенденцията следва да бъде носена с размах, а след съгласуване с дизайнерските колекции става ясно, че това се случва в две основни стилистични посоки - монохромно съчетаване на цветовете от глава до пети; или калър блокинг с други ярки тонове, принадлежащи към същия тренд.



В основната и разпознаваема силна палитра умело се смесват и неоновите нюанси, които напълно отместват влиянието на бейсик неутралните цветове, които нямат никакво място, не и в тази тенденция.

Съчетанието на 2017-та - розово с червено, продължава да е все така силно застъпено и през новия моден сезон, както се вижда при имена като новоизгрялата звезда Attico, Isabel Marant и Oscar de la Renta, а междувременно всяка друга стайлинг идея е горещо приветствана, стига единствено да отговаря на критериите по-горе>>


Аttico

Calvin Klein

Carolina Herrera

 Isabel Marant

 Marc Jacobs

 Mary Katrantzou

Msgm

Oscar de La Renta

Rejina Pyo

 Roksanda

Sachin & Babi

Sies Marjan

Stella Mccartney

Tibi

Tom Ford

Versace

 

 

More Fashion