Следва

Vika Gazinskaya Есен/Зима 2018

Крис Ван Аш напуска Dior Homme

След 11 години...

All fashion преди 6 години

Белгиецът Крис Ван Аш напуска Dior Homme след 11 години работа в Модната къща. Новият артистичен директор на мъжката линия на бранда е Ким Джоунс. Представители на LVMH, в чийто състав влиза и Dior, сообщават, че Крис Ван Аш ще остане в семейството на френския холдинг, но не уточняват с какво точно ще се занимава.

Крис Ван Аш, випусник на Кралската академия за изящни изкуства в Антверпен, застана начело на Dior Homme през 2007 година. Кариерата му започва веднага след завършването ми, когато се мести в Париж и става асистент на Еди Слиман в Yves Saint Laurent през 1998 година. По-късно, през 2000 г., Крис Ван Аш стартира работата си в Dior в екипа на преместилия се там Слиман.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.