Следва

Да или Не: 425 британски лири за найлон?

Vika Gazinskaya Есен/Зима 2018

No limits!

Runway преди 6 години

Вика Газинская показа новата си, много интересна есенно-зимна колекция, в която най-много харесваме препратката към традициите, защото този прийом е запазена марка на руската дизайнерка. Което придържане към корена не пречи името на работата й този път да е "No limits".

Картите за игра и десетките им символични интерпретации са в основата на колекцията. Обикновени и обърнати сърца, пики и спатии се разпиляват по най-различно скроени дрехи, от рокли до тениски и суичъри. Построена така, колекцията интерпретира вечното противопоставяне на купата и пиката - най "доброто" и "лошото" в колодата. В допълнение виждаме много романтични рокли с най-разнообразни силуети, както и удобни костюми с пижамена кройка, плюс ярко червени атлазени рокли и топове със сложно поставени ръкави, както и дрехи в стил милитъри. Като не става дума за камуфлаж - строгото им внушение идва от цветовата гама и чистотата на линиите. "Счупват" ги "неутралните" шуби от еко кожа - много обемни, но в подчертано светли тонове. Разгледайте!

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.