Следва

Сладко-кисели зеленчуци с кашу

Меган Маркъл избра сватбената си рокля

Макар и все още по слухове, годеницата на младия британски принц ще облече рокля от любимата си британска марка.

Celebrities преди 6 години

На сватбата си с Хари Меган Маркъл ще облече рокля на Ralph & Russo, съобщава Daily Mail, позовавайки се на собствен източник. И макар това да не е официално потвърдено, нито от марката, нито от кралския двор, британските колеги намира поне три причини, заради които на този слух може да се вярва.

Първо, това е британски бранд. Второ, Меган избра черна, обшита със злато рокля на същата марка за официалните фотоси с Хари след обявяването на годежа.


Третата причина - за много отчаяните романтици - се състои в това, че историята на дизайнерския дует Тамара Ралф и Майкъл Русо по нещо прилича на историята на Меган и Хари. Дизайнерите, и двамата австралийци, са запознават в Лондон. Една година общуват, живеейки на различни континенти, докато Майкъл не купува на Тамара еднопосочен билет от Сидни за Лондон, където двамата основават марката си през 2007 година.

Цената на рокля от Ralph & Russo започва от 30 хиляди британски лири. Такива носят Бионсе, Гуинет Полтроу и Анжелина Джоли.

Първият възможен избор на сватбената рокля на Меган се появи през януари, като за свой помощник в избора Меган покани своята приятелка, канадския стилист Джесика Малруни. От този момент загадката с каква точно рокля и на кой дизайнер ще се появи в сватбения ден госпожица Меган се превърна в Обединеното кралство в тотален хит. През февруари букмейкърите наляха масло в огъня, като престанаха да приемат залагания за Alexander McQueen, чиято рокля облече на сватбата си с вероятния престолонаследник принц Уилям Кейт Мидълтън през 2011 година. Решението си заложните къщи обясниха с това, че искат да дадат шанс в надпреварата и на други брандове.

Сватбата на Меган и Хари ще се състои на 19 май.


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.