Следва

Кои са номинираните за CFDA 2018?

My Style: Антоанет от Letters to Antoinette

Писмо до Antoinette...

All fashion преди 6 години

"Скъпа, Антоанет,
 ..."

Хайде, добре, няма да започваме и ние с писмо, но за сметка на това ще започнем с няколко, надяваме се, доста точни изречения, които ще представят днешната ни доза пролет.


Аntoinette Pepe или Антоанета Джепсън, смеем да твърдим, е наш нов приятел! Антоанет е майка, съпруга, блогър и човек с голямо сърце и голяма УСМИВКА! И с прекрасно отношение към хората, естетиката, модата, дома, спорта, дизайна или общо казано - СВЕТА!

Уютно настанени в светлия й дом, говорим по fashion теми, които ни отвеждат до полезни трикове за подръжка на перфектния гардероб и още куп неща, които са в редовете долу>>>





V.S.: Писмата към Антоанет най-често започват с…?
A.: "
Скъпа Ети, гледах последното ти видео и…"

V.S.: А това, което ти би написала?
A.:
 "Не знам откъде да започна… имам да ти разказвам толкова много."





V.S.: Сега, да не пропуснем да ти кажем Честита пролет! и да то помолим да се гмурнеш с нас в темата за стила и гардероба с всичките й нюанси. Кои са най-важните ти стълбове в един добър и спретнат, при това много модерен гардероб?
A.: Не родувай на тенденциите! Използвай своята автентичност като опорна точка, а като акцент добави нещо тренди! Не прави компромис с покупките си! Купувай неща, които имат WOW ефект върху теб, или които знаеш с какво да комбинираш!

Откакто започнах да залагам на минимализма, имам много по-малко дрехи и много повече тоалети за носене. Всичко е в правилното комбиниране. Преди купувах неща, които бяха просто окей, но пък различен стил от всичко останало. Нямаше консистентност. Има разлика между евтин тоалет и тоалет, които изглежда евтино. Инвестирам повече в обувките, аксесоарите и тренчовете, които нося. Вярвам, че всеки правилно подбран тоалет може да изглежда невероятно, така че не робувайте само на хай-енд марките. Комбинирайте смело.







V.S.: Най-любимите пет неща в дрешника ти?
A.:
Дънково oversized яке, светли маратонки, лентите ми за коса, разкрояващ се панталон с висока талия (издължава краката :)), едни леопардови обувки тип Audrey Hepburn.


Виж ТУК как ни отговори на този въпрос, прекрасната, Алекс Петканова!



V.S.: Как изглеждат комбинирани с тях любимите визии?
A.:
Спортна лятна и много свежа визия - дънковото яке с къси панталонки, онези светли маратонки и готин топ тип камизола - с тази визия се чувствам максимално себе си. И малко по-елегантна ежедневна визия - онези магическите панталони с леопардовите обувки със средно висок ток... кроп топ и лента на косата. Перфектна визия за някое събитие или среща.









V.S.: Фешън придобивката с най-голяма сантиментална стойност за теб?
A.:
Не съм много сантиментална, когато става въпрос за вещи. Преживявам ги за секунди. Но имам една тъмнозелена чанта с дълга дръжка, тип синджир, на марката Leo Wulff, която мога да комбинирам с всичко. А и едни много яки лилави очила на Bottega Veneta.

V.S.: А какво не носиш, но сърце не ти дава да изхвърлиш?
A.:
Разчиствам гардероба си постоянно… Дори не помня как изглеждаше преди 5 месеца. Ако не нося нещо - чао - чао. Или го подарявам, или го дарявам.





V.S.: Модният аксесоар, който би подарила (като must have) на приятелка?
A.:
Чанта, подходяща както за дневна, така и за вечерна визия. Средно голяма с дръжка синджир - черна или в тъмен универсален цвят. Имам много малко чанти в момента, но пък мога да ги нося почти с всичко. Отделно една универсална чанта прави цялостната визия много по-изискана и изпипана.


А ТУК виж, как е отговорила, Ивелина от Stylish Toast! 


V.S.: За да изглеждат нещата добре, са нужни много и непрестанни грижи - кой се грижи за дрехите ти?
A.:
Сама се грижа, ама никак не ми е забавно да го правя (смее се).

V.S.: Как, с какво, колко, някоя лична тайна, която да припознаем?
A.: 
Рядко на ръка, най-често в пералнята на 40 градуса. Повечето неща ги слагам в сушилнята (ГОЛЯМА ГРЕШКА), но при липсата на тераса... Дрехите, които ми се иска да опазя на всяка цена, пера на ръчна настройка и после позиционирам на някой стол. Хе,хе. Препарати? Избирам препарат спрямо материята, която ще пера, в момента новият ми приятел е Perwoll Care&Refresh!  Лична тайна? Избелващата паста за зъби премахва мазните петна. А, да, и гледам да не пера всичко след едно носене. Особено, ако става въпрос за панталони.



V.S.: Имаш ли много неща от специфични материи, толкова модерни напоследък - с примеси, технологични изкуствени влакна, найлон, трикотаж? Ние сме страшни фенове, но признаваме, че моментът с поддръжката е деликатен.
A.:
 Имам… Отново внимавам с функциите на пералнята и използвам препарати, предназначени за конкретните материи, като този на Perwoll, който със специалната си Deo-tech - технология надеждно неутрализира миризмите и в същото време се грижи за синтетичните материали, осигурява им свежест, невероятен аромат и по-дълъг живот, което е супер гот, но, разбира се, понякога се случва да пера и на ръка…





V.S.: Най-често на ръка ли переш значи?
А.:
 1/5 от всичко. С другите рискувам или нося на химическо. Но най-често ризите на Филип /съпругът на Антоанет/. С тях не рискувам.

V.S.: Кое за теб е определящото при избора на перилен или омекотяващ продукт?
А.:
 Уханието… и това дали е подходящ за материите, които ще пера.



V.S.: Нещото, което няма сила, която да те накара да облечеш?
А.:
САКО С ПОДПЛЪНКИ. И кубинки.

V.S.: Най-екстравагантната визия, за която мечтаеш, но не ти стиска да комбинираш?
А.:
Вече я комбинирах. Спортен панталон от лайфстайл колекцията на Adidas с червени токчета и зелена чанта…

V.S.: А тази, която изведе на разходка последно?
А.: 
Розов спортен панталон с много висока талия, бял кроп топ, мръсно бели маратонки и деним яке.





V.S.: Пожелателният тоалет за една красива любовна среща?
А.:
Тоалет, в който се чувстваш 100% себе си. Тоалетът може да е страхотен, но ако се чувстваш неадекватно в него - по-добре се преоблечи. Онази визия с късите панталонки и дънково яке е отражение на мен самата - когато съм облечена така, имам чувството, че мога да покоря света. Ако ще ходя на среща, която го позволява, ще облека това или вариация на тази визия.

V.S.: Имат ли достатъчно общо начинът на обличане и стилът с любовта и емоциите?
А.: 
Със сигурност. Когато не се чувствах много добре (беше по времето, когато работех в офис и още нямах блог ), се обличах отгоре до долу в черно. Ммм… гледам снимки - не мога да се позная. Днес не бих се облякла така. Нося светли цветове, акцентирам с по-смели… Мисля, че същото важи за любовта. Когато обичаш и се чувстваш обичан, носиш дрехи, които отразяват това.

V.S.: Как изглежда един перфектен мъжки тоалет в твоите очи?
А.:
 Перфектен мъжки тоалет? Каки панталони малко над глезена, тънка бяла блуза с копченца отпред, груби маратонки и… велвет яке отгоре. Минимализъм отвсякъде.

V.S.: Идва пролет, петте нови придобивки в гардероба, за които мечтаеш.
А.: * 
Перфектната рокля, която да стои добре на бременна жена. Да издължава краката, но и да подчертава корема.
* Сандали на висок ток - вече си купих един страхотен чифт. Обувка, която по принцип не харесвам, но най-накрая намерих правилната за мен.
* Топ с много дълбоко V-образно деколте.
* Бохо пола с цепка.
* И… пуловер на дупки за хладните летни вечери на морето.

V.S.: И сега, за финал: Пишеш писмо, целуваш го за край и го пращаш в пощата. То ще завършва с изречението…
И не забравяй да се усмихваш.
С любов,
А.


Новият Perwoll е перфектната грижа за "изискващите" модни елементи. Със специалната си Deo-tech Perwoll Care & Refresh надеждно неутрализира неприятните миризмите и в същото време се грижи за синтетичните материали, осигурявайки им до 24 часа свежест и по-дълъг живот.

От новата ви ултра тренди флорална и много цветна пола до червения тишърт по последен писък на модните правила - новият любимец Perwoll Care & Refresh гарантира, че можете да следите фешън тенденциите, без да се притеснявате от дискомфорт.
 

More All fashion