Тоталният героизъм на Метрополис се завръща през април

Тоталният героизъм на Метрополис се завръща през април

Все още не сме си поели дъх от първото за 2018-та издание на Метрополис – Heroes Total, а организаторите вече активно ни подготвят за втора доза изживявания...

На 14 април, в зала София, намираща се в Борисова градина, ще станем свидетели на втората част от епичния сблъсък на героите сголеми сърца. От електронния небосвод на световната техно сцена, в епицентъра на вечерта ще бъдат Allan Fitzpatrick, Ilario|Alicante и Radio Slave.


 Ilario|Alicante

Първият герой е добре познат на българската електронна публика. От началото на кариерата му през 2009 до сега, Алан не спира да радва хилядите си фенове по света. Съоснователят на We are the brave смело оставя отпечатък на електронния небосвод. До момента е взимал участие в едни от най-добрите фестивали в света, като само през изминалата година бе част от Awakening Festival, BPM Festival, Tomorrowland. Британецът не спира да приема всякакви музикални предизвикателства, като най-ярък пример за това е ремиксът му на Can’t get you out of my head на Кайли Миноуг с хита на Ню Ордър – Blue Monday. Черпейки своето вдъхновение от заобикалящия го свят, Алан споделя, че дори фраза от сериал може да го накара да твори, което е причината за сингъла му – Pale Blue Dot. След солидното количество релийзи и ремикси на много различни по стил парчета, майсторски превърнати в клубни хитове, Алан Фицпатрик бива нареждан достойно сред значимите лица на новата техно музика. Това го прави един от любимците на редица престижни клубове и лейбъли по света. От неговата пост-пънк традиция, през мейнстрийма, до рейв културата, Алан е един от хората, които определят тенденциите на съвременната електронна сцена. Самият той споделя, че в момента прави най-добрата си музика, тъй като разнообразието от жанрове, развитието на техниката и софтуера, му позволяват да бъде във вихъра на творческата си кариера.


 Allan Fitzpatrick

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.