Следва

Антицелулитен масаж at HOME

Into the BLOOM

Acqua di Fiori...

Body преди 6 години

Спонтанността и радостта от младостта разтапят всички граници, женските приятелства бързо стават неразрушими, за да устоят на времето. Това разкрива новата глава в историята на Gucci Bloom.

Свеж и зелен аромат, създаден от класическия Gucci Bloom, Gucci Bloom Acqua di Fiori празнува радостта от живота и енергията на младостта и приятелството. Зареждащ и лъчист, ароматът ни пренася на друго място, за да ни предаде красотата на непринудената невинност.

Новият аромат на Алесандро Микеле е композиран от майстор парфюмеристът Алберто Морияс. Оставайки верен на силно концентрираните съставки на Gucci Bloom, които напомнят цъвтяща градина, Gucci Bloom Acqua di Fiori е свеж, светъл, зелен аромат. Ароматът съдържа оригиналните акорди на Bloom, смесени в различно олфактивно съотношение. Интензивен, зелен и свеж, нов акватичен акорд зелен галбанум и пъпки касис отварят връхните нотки.


В сърцето са познатите нотки от Gucci Bloom - жасминовите пъпки, индийска цъфтяща лиана и тубероза, а чувствената база от мускус и сандалово дърво дава на новият аромат топлина и дълбочина. Заедно, всички акорди се завъртат в цветен водопад, който оживява в кампанията на Gucci Bloom Acqua di Fiori.

Ароматът ще бъде лансиран на пазар през aприл.

More Body