Следва

Forever 21 влизат в пролетния сезон с големи намаления

Стил урок на седмицата: Костюмът

Един поглед върху дискутираните в момента тенденции за Пролет/Лято 2018-та е напълно достатъчен не само, за да осъзнаем прекомерно щедрата употреба на силните цветове, но и още основната форма, която те заемат.

All fashion преди 6 години

На границата между главна за сезона тенденция и стрийт стайл течение, костюмът в две части и разпознаваем наситен тон, заема важен дял в случващото се в модата сега.

Адекватни примери по темата взаимстваме от част от най-добрите стрийт стайл кадри от изминалите седмици на модата в Осло, Стокхолм, Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, където гореспоменатият тренд е ясно изразен сред познатите show-goers. Но не забравяме също така да хвърлим по един поглед към колекциите на Victoria Beckham, Regina Pyo, Tom Fordи Versace, защото там костюмът е същински акцент.

Тom Ford

Всичко видяно дотук, систематизираме така - палитрата побира в себе си тоновете на розово, синьо, лилаво, оранжево и зелено, задължително монохромно съчетани; силуетът е предимно оувърсайзд, а сакото идва с двуредно закопчаване; носим костюма с кецове или бели обувки на ток.

Към чудесното стилистично вдъхновение добавяме и един бърз шопинг по темата в галерията горе>>


Versace

Rejina Pyo

Victoria Beckham

 

More All fashion