Следва

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2018-та: Пастели

Forever 21 влизат в пролетния сезон с големи намаления

Пролетта вече чука на вратата...

All fashion преди 5 години

...а за повечето от нас това означава едно – подновяване на пролетния гардероб. Като истински любители на страхотните дрехи на достъпни цени, ние се разровихме, за да намерим най-добрите оферти за теб, и познай какво, във Forever 21 не само ги намерихме, но и попаднахме на двама много харесвани от нас лица, които отдавна свръзваме с марката – Иван Тишев и Мона. Двамата пазаруваха неуморно, а ние надникнахме в торбите им и ето какво открихме там.

Дънки! Не се сещаме за нещо, което се съчетава по-лесно с всеки стил от дънките. Освен това те са изключително удобни и подходящи за хладните пролетни дни. В магазините на Forever 21 има огромно разнообразие от дънки. Буквално всеки вкус може да бъде задоволен с тесни, широки, тъмни, светли, скъсани и класически модели. А ето и най-хубавото – само през пролетта, марката ти дава възможност да се сдобиеш с дънки от 17.99 лв.

Попаднахме на още много невероятни придобивки на невероятни цени, но за тях ще ви разкажем следващата седмица, а до тогава... бързайте към магазините на Forever 21 в Paradise Center и Serdika Center, за да се сдобиете с невероятни дънки на още по-невероятни цени. 

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".