Следва

Всички носят: The Pillow Bag

Double Trouble: ВойнаТА на папионкиТЕ

Мъжленца… It’s your turn!
 

All fashion преди 6 години

Отново полка дот! Но този път, както се казва - по мъжки. Колкото и клише, и романтично да изглежда днешната ситуация, която преминава под формата на двубой между два артикула сходни по дизайн.



Обичаме този моден додатък, окачен на силните вратленца, който искаме безобразно и дръзко да сграбчим. Започваме с чаша червено вино и нацапана точка по неговата греховна бяла риза. Събличаме сакoто и откопчавме страстния батъл в редовете долу>>> 

Първа глътка и с двете пръстенца нежно докосваме адамовата му ябълка. Визираме и точно мерим деликатното връзване на асиметричната папионка, да не я стегнем прекалено, защото ще „изнасилим“ момента в грешна виновна посока. Първото ни тъмносиньо и модно предложение идва от италианския лейбъл с емблематичен подход в десените си - Etro на приятна цена от 234 лв.

Мъжкия аксесоар купуваме от тук>>>


Изпиваме втората глътка на екс и вече сме омагьосани от красотата на Tom Ford, излята върху коприната на тази папионка с микро полка дот принт. След като откопчахме, този път закопчаването е изключително по-лесно поради куките които този моден елемент притежава.

Намираме я на симпатично по-висока цена от другата, тук>>>  Окачваме 382 лв. на врата.


Опиянени от мода и любов... с нетърпение oчакаме вашия избор в анкетата долу>>>

Анкета

Кой от двете секси аксесоари ще заспи на вратът му?

More All fashion