Всички носят: The Pillow Bag

Всички носят: The Pillow Bag

WE WANT IT!


Maison Margiela Пролет/Лято 2018-таMaison Margiela Пролет/Лято 2018-та


Maison Margiela Пролет/Лято 2018-та


Пролетно-лятната колекция 2018-та на Джон Галиано за се превърна в един от акцентите по време на седмицата на модата в Париж миналия септември.

Дизайнерът се концентрира върху всекидневността на дрехите, които, оказва се, не се поместват в рамките на понятието модно облекло. Темата за незавършеността - сякаш моделите по спешност или от разсеяност са излезли от вкъщи, забравяйки да се погледнат в огледалото, се продължава и в тази колекция, но тук дизайните са обвързаните по-скоро с пътуване. Летищните етикета за багаж висят небрежно от раници и дръжки, напомняйки за уморени пътешественички, отправящи се от самолета към таксито, а безспорно елементът, който привлича вниманието на всички модни редактори, е странният хибрид между възглавница и чанта. Смело разходена от моделите по подиума, The Slam Bag е последният дизайн, излязъл от ръцете на Галиано, превърнал се в същински хит.

Шантавият силует на аксесоара идва в два основни размера - среден и голям, а цветовете са черно, червено, бяло и бежово, като цените варират от 3192 лв. за големия размер и 2704 лв.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.