Следва

Народният театър с две премиери за три дни

Да или Не: Пролетният стайлинг на бременната Катрин

Greeny...

Celebrities преди 6 години

Херцогинята на Кеймбридж ще роди третото си дете след по-малко от месец, но това не й пречи тя все още да върши кралските си ангажименти.

Вчера Катрин посети симпозиум в Лондон, където се срещна с изследователи, учители, медици и представители на благотворителни организации. Облечена в страхотна и много пролетна комбинация в ментов цвят, дело на Jenny Packham, съпругата на принц Уилям обра овациите на модните критици.

Симпатичната си свежа визия бъдещата мама допълни с бежови аксесоари: велурени обувки и малък клъч.

На нас тази визия изключително ни допада, особено малката панделка акцент около вратлето. Но по-важно е - какво ще кажете вие? Харесва ли ви ментовата Катрин или не? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Харесва ли ви ментовата Катрин или не?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.