Следва

Няколко добри дестинации в края на август

My Way на Франк Синатра продължава дългия си живот в Universal

Universal взе правата върху каталога Reprise на Франк Синатра, в това число и My Way....

Events преди 14 години

Universal взе правата върху каталога Reprise на Франк Синатра за целия свят без Северна Америка. Този каталог включва невероятни записи, в това число и My Way.

Universal Music Group International (UMGI) сключи дългосрочна сделка с Frank Sinatra Enterprises, обща компания на фамилията Синтра и Warner Music Group, и ще започне екстензивно преиздаване на заглавия по-късно тази година.

Каталогът Reprise представлява записите на Синатра след напускането му на Capitol Records и включва неговите зашеметяващи световни хитове Strangers In The Night, My Way (сингълът с най-дълъг живот в класациите в цялата сингъл чарт история на Острова) както и темата на New York, New York.

В сделката влизат 38 албума, отделно и избрани нови заглавия като Sinatra At The Meadowlands, концерт, записан в родния щат на Синатра Ню Джързи през 1986. Universal също така спечелиха и правата да дистрибутират 14 аудио-визуални програми на DVD, сред които The Man And His Music, отличена с ЕМИ.

Президентът на UMGI Лушън Грейндж каза: “Просто няма друг като Франк Синатра. Неговата музика е една от причините да вляза в този бизнес. Сега плановете ни са да я съживим и доставим на цяло едно ново поколение фенове.”

Преиздаването на заглавията ще започне през октомври с My Way, което тогава празнува 40-годишен юбилей.
 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.