Следва

Пролетта идва с Lara Fabian, спечелете два билета!

Големите любовни истории: Сам Тейлър-Ууд и Арън Джонсън

Историята на тяхната любов е невероятна...

Celebrities преди 6 години

Сам Тейлър-Ууд и Арън Джонсън са съответно художник, режисьор и жена, победила рака, преживяла тежък развод и срещнала огромна нова любов, и млад красавец, познат ни от ролите си и на Вронски, и на Джон Ленън. Двамата имат разлика от 23 години в полза на нежната половина. Което обстоятелство ни най-малко не пречи на Арън да гледа жена си с влюбени очи, да възпитава двете й дъщери от предишен брак и двете им общи момичета като истински баща и глава на семейство и да подкрепя съпругата си във всичко.

Жена с минало

Режисьорката Сам Тейлър-Ууд се запознава с актьора Арън Джонсън, когато тя е на 42, а той на 19. Сам снима биографичен филм за Джон Ленън и избира за главната роля именно симпатичния юноша, който действително много прилича външно на младия член на Бийтълс. Арън, приемайки ролята, дори и не подозира, че с това приема и голямата си любов.

Сам има интересна и категорично нелека съдба. Режисьор и художник, тя 11 години е омъжена за арт-дилъра Джей Джоплинг, който много помага на Сам във фото- и художествените й изложби. Семейният живот на двойката изглежда щастлив, появява се първата дъщеря Анджелина и всичко изглежда супер, но... 30-годишната Сам е диагностицирана с рак на дебелото черво. Независимо от диагнозата, Тейлър-Ууд не бърза да се предаде, започва курс по химиотерапия, съгласява се на операция и вярва, че категорично ще оздравее.

Минават нищожни две години, откакто Сам се е преборила с болестта, когато идва новото изпитание - пак рак. Този път на гърдата. След поразяващата диагноза следват нови курсове терапия и болнични престои...

"В началото ме изпълваше благодарност, че преживях всичко това, разказва Сам Тейлър-Ууд в интервю за списание Harper's Bazaar. - Белезите по гърдите и корема си възприемах като нещо специално. Белегът на стомаха ми напомня по форма въпросителен знак, и аз го намирам за възхитителен. После започнах да уважавам тялото си още повече: в края на краищата то се справи два пъти с рака и даде на света две прекрасни деца."

Сам действително не само побеждава рака, но и решава да роди отново - така на света се появява дъщеря номер 2 - Джесика. Само че отношенията с мъжа й Джей Джоплинг не издържат многобройните изпитания и той решава да се разведе - факт, който Тейлър-Ууд преживява много болезнено. Да се справи с поредния удар на съдбата й помага любимата работа. Сам организира трогателен фотопроект "Плачещи мъже", а през 2006 година снима дебютния си филм "Destricted", после се заема и с биографията на Джон Ленън...

Мъж с бъдеще

За 19-годишния Арън Джонсън ролята във филма "Младият Джон Ленън" е щастливият му билет за Холивуд. Младокът вече е снимал няколко незначителни филма, тъй че работата му с госпожа Тейлър-Ууд е истински пробив за него. Арън е признат за най-добрия млад актьор на Великобритания, получава няколко престижни награди, но не това е най-главното за него... На снимачната площадка двамата с режисьорката започват бурен роман.

Отбелязваме, че в онзи момент пресата се отнася към тези отношения извънредно презрително. Особено ще се касае до Арън Джонсън, когото подозират в меркантилност и жажда за слава посредством тези отношения. На практика, актьорът ни най-малко не се вълнува от мнението на околните. "Смятам се за доволно смел човек, споделя той. - Преди всичко заради това, че изобщо не ме вълнува кой и какво мисли за мен. Винаги съм правил това, което ми подсказва инстинктът."

И докато околните чакат двойката скандално да се раздели, нещата протичат съвършено различно - мимолетната интрига не устройва Джонсън и през 2009 година той предлага на Сам да стане негова жена и да му роди деца. Доказателство за сериозността на чувствата му е и подробността, че Арън взима двойна фамилия - днес той е Тейлър-Джонсън.

"Още в момента, в който между нас се случиха нещата, той ми каза, че иска деца, откровена е Сам в интервю. Даде ми да разбера, че мечтае за семейство. Той е много зрял. Приема само такива предложения за работа, които му дават възможност за почивки. Искаше да бъде плътно до Уайлд в първите месеци от живота й."

Година след сватбата Сам и Арън стават родители на дъщеричката си Уайлд, две години по-късно - на още едно прелестно момиче - Роми. Освен това Джонсън се опитва да замени бащата и в живота на двете дъщери на Тайлър-Ууд от първия брак. Трудно е да се повярва, но на ненавършени 23, Арън вече е баща на 4 деца.



Важно е да отбележим, че и кариерата на актьора не стои на едно място - той изигра Вронски в екранизацията на "Анна Каренина", показа, че може да е лошото момче във филма "Удар", после участва и в няколко много мащабни неща - лентата за супергерои "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" и поредната "Годзила".

Разликата във възрастта

Сама по себе си 23-годишната разлика във възрастта в полза на жената е неизчерпаема тема на разисквания, на Арън и Сам се отнасят към нея спокойно.

В интервю актьорът заявява: "Аз съм стара и мъдра душа, а Сам - млада. Ние не виждаме разликата във възрастта, ние се виждаме един друг." За разлика от болшинството съвременни млади хора, Джонсън изобщо не се увлича по развлечения и тривиални удоволствия. "Децата и жена ми - това е, за което живея", казва актьорът.

За любовта си Арън разказва много красиво и романтично: "Моята Сам е толкова умна, фина, интелигентна, творческа и изключителна жена, и в нея всичко е толкова невероятно привлекателно, че се налага да се старая да съответствам на това. Но аз винаги съм обичал независимите и умни жени. Фалшивите не ме интересуват!"

Самата Тейлър-Ууд също не се притеснява от темата. Режисьорът правилно отбелязва, че преди време браковете с голяма разлика във възрастта, както и междурасовите бракове са се възприемали като нечувана дързост, но днес не учудват никого, така че е необходимо да се загърбят предразсъдъците. Сам коментира: "Защо никой не се смущава когато мъже се срещат с жени на възрастта на дъщерите им? Но ако жената е много по-голяма - вече имате повод да я залеете с обвинения!"

Всъщност влюбените знаят от самото начало на романа си какво ще следва, затова се научават много бързо да не обръщат внимание на сплетните по свой адрес. А изменчивото обществено мнение сменя гнева с милост - сега Сам Тейлър-Ууд и Арън Джонсън се считат за една от най-щастливите и хармонични двойки, с което не може да не се съгласим и ние.




More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.