Следва

Editor's choice: Зелените НИ ритуали

Urban Detox Tips: Да си красива е зелено

Go GREEN or go home... #urbandetox

Beauty News преди 5 години

Обожаваме зеленото на пролетта! Обожаваме зеленото и по принцип, защото е чисто и прекрасно. Обожаваме да е зелено навън, както и вътре, затова стъпваме на вълна ЗЕЛЕНО и детокс. Правим го с пълен набор трикчета и типчета, които правят от Обикновените момичета - Момичета за обожание. 

Не е тайна, че спим голи, защото е зелено /плюс секси, плюс полезно/. Не е тайна и че пием
витамин C вечер, напук на общоприетото, а водата ни е любовник, защото хидратацията е на пиедестал.

Като фешън градски гърли имаме своите малки тайни. Много са, но част от тях са значително важни, защото да си красива е зелено /сетихте се за книгата "Да спиш гола е зелено" и вие, нали?/. И все пак, какво още правим, за да имаме красотата и flawless излъчването, толкова важни за самочувствието ни?

First Tip
Неписано правило - стартираме деня с топла вода с изцеден свеж лимон в нея. Този малък трик ни вдига моментално, енергията започва да циркулира по вените ни, а тялото, а и стипчивото небце, са напълно готови за предизвикателства на Понеделник, Вторник, Сряда и компания.

Second Tip
Безупречната и тонизирана кожа е едно от скритите оръжия на нежността. Разтапяме се, когато момчето ни ни каже, че сме меки като коприна, а кожата ни ухае на безвремие и е истинско удоволствие да я докосва. Тайната ли? Съвършенството, наречено зелен чай. Магическата формула на продуктите с тази съставка, които определено боготворим, плюс бонус хиалуронова киселина и оттук - 48-часова хидратация, е истински разкош за сетивата, защото ни позволява да се глезим по най-лесния и същевременно чудесен начин. By the way, този от новата серия на NIVEA Urban Detox ни е фаворит!

Third Tip
Освежени и хидратирани се отправяме към закуската, защото казано е - тя е най-важното хранене за деня. Признаваме си, искаме да сме сити, но не и да ни тежи през целия ден. Златната среда - ядки. Симпатично количество от 50 грама сурови ядки ни дават energy boost, а и нахранват така добре, че през целия ден се чувстваме свежи, коремчето е пълно, но не и подуто. Какво повече?

In between
Чаят от коприва е истинско злато. Тази малка зелена приятелка успокоява и помага на храносмилането. Пием по много, като редуваме със зелен чай, съвсем леко подсладени.

Smile more
Може да е клише, но усмивката води до усмивка, а няма нищо по-хубаво от красива усмихната жена. Нашата тайна? Правим пастата си за зъби сами, защото само така сме напълно убедени, че пълният детокс от кофти заобикалящите ни неща е налице. В блендер пасираме 2 чаши ксилитол, добавяме 2 чаши разтопено кокосово масло и 1 чаша сода за хляб заедно с няколко капки ментово масло, и voila! Бели зъби, природно красива усмивка!



Smile EVEN more
Друга малката тайна на безупречните ни усмивки е, че се жабуркаме с масло. Да, правилно четете! Знаем, че звучи покъртително, но пък е толкова полезно за зъбите, че даже и идея си нямате. Ще ви отнеме малко време да свикнете, но после ще сте благодарни колко здрави и бели зъби имате!  Една чаена лъжичка кокосово масло, разтопено, разбира се, и в него капка етерично масло. Жабурим така 10 минути и изплюваме!

Forth Tip
Вода, вода, вода... много вода. Всъщност, ако искаме да сме красиви, а ние определено държим на това, убедени сме и вие, трябва тялото ни е да е възможно най-хидратирано. Водата е тайната на зеленото здраве и усещане за безупречност. Ние пием минимум по два литра вода на ден, и с ръка на сърцето ви обещаваме, че ако и вие го правите, няма да съжалявате. "Бистрата приятелка" дава цялостен детокс и редовно ни освобождава от всевъзможните дискомфортни неща, които тормозят както кожата, така и тялото. Ако два литра ви се струва много, сметнете така - 30 мл вода на килограм тегло, формулата е научно доказана.

Meanwhile
Правилното хранене! Да, не обичаме все да ни повтарят какво е редно и какво не в менюто, за да се чувстваме ок. Но - friendly reminder, следете какво похапвате, и още по-важно – слушайте какво има да ви каже тялото, то ВИНАГИ дава най-правилните сигнали, стига само да го чуем и разберем. Ще си затворим очите за онова парченце шоколад, но следващия път се замислете дали не искате да го замените със сурово барче от фурми, например, което е доста по-благосклонно към кожата!

Bonus Trick
Забравете за солта! Белите зрънца никак не са приятелски настроени. Може би е по-вкусно с тях, но определено без тях е доста по-здравословно. Ние категорично вече не използваме сол и телата ни се отблагодаряват. Защо? Солта задържа прекалено много водата в организма, а никой не иска да е подут и да се чувства като балон, нали? Все пак онази ултра тренди пола с висока талия трябва да седи убийствено изкусително, за да привлича погледи!

Absolute MUST
Йога, фитнес, кардио, плуване... вие избирате, ние, например, редовно ги сменяме, но движението е ултра важно, за това и тялото, а и съществото да е здраво. Страхотен boost на енергия, а и пълен детокс от кофти напрежението в офиса. Знаем, че сме крехки жени, но боксът е едно доста готино занимание, а и колко калории гори само!

Before Bed
Ако и вие сте от тези момичета, като нас, които не могат да си помислят да си легнат преди да си теглят един душ и да измият целия ден away! То задължително трябва да пробвате редуването на хладка с топла вода при вечерния си water ритуал. Освен, че е ултра приятно и свежо и се чувствате наистина страхотно, тази глезотийка стимулира кръвообращението и измива стреса.

Last Tip
На ушенце ще ви кажем, че преди да легнем голи в леглото пием тайна отвара. Канела, разтворена в топла вода, в комбо с лъжичка мед, и всичко това престояло още от сутринта в хладилника. Супер вкусно е, обещава да свалим килца, а и забързва метаболизма по вълшебен начин. 

Last, but not LEAST
Преди да се потопим в палатите на почивката и разкрасителния и приятен сън, кожата на лицето ни има нужда да бъде поглезена. Дебрите на нощното шкафче имат запазено специално място за НЕГО - the night крем /отново фаворитът NIVEA Urban Detox/ През нощта кожата на лицето има нужда да се възстанови, да диша и да почива. За тази цел трябва да й "подарим" антиоксиданти в повече, които да възстановят оптималното ниво на pH. Тайната ни отново се крие в зеления чай, който детоксикира и хидратира. И така... с чисто лице, доволни от ефекта, се гмуркаме в копринените чаршафи, пожелавайки си леки и сладки сънища.

Понеже сме готини - Тройка бонус на разсъмване и не само
Ние сме от тези момичета, които обожават да си правят парти с маски. Грижим се за лицето както подобава, защото визията не е всичко, но е важна, нали? Градският въздух съдържа миниатюрни частици, 20 пъти по-малки от самите отвори на порите, та между стъпките за перфектна и защитена кожа заемат място и детоксикиращите маски за почистването в дълбочина. След ефективен масаж на лицето, поддържането на кожата продължава с детокс. Трите 1-минутни маски за лице NIVEA Urban Detox са абсолютна магия и сме готови да се закълнем в това как почистват кожата в дълбочина, оставяйки я буквално светеща.

Обещаваме, че ще е любов от пръв поглед и повече няма да се оставите да живеете без тях.

Маската с бяла глина и екстракт от магнолия действа като силен магнит, детоксикиращ кожата. Тя помага при отстраняването на вредните частици, себума и излишното омазняване. Ефектът от този трийтмънт предотвратява появата на пъпки, позволявайки на кожата да диша свободно.

Urban Detox маската с био зелен чай и хиалуронова киселина максимално почиства в дълбочина, ексфолира мъртвите клетки на епидермиса, същевременно богато хидратирайки го.

И трета, но не на последно място, идва 1-минутната маска със самозагряваща се формула за свиване на порите и ултра ефективно дълбоко почистване. Гелообразната структура на продукта с екстракт от магнолия детоксикира кожата, намалявайки въздействието на стресовите фактори от околната среда.
 

Факт - ДА СИ КРАСИВА Е ЗЕЛЕНО! Забързаните ърбан момичетата имаме нужда от малките си greeny трикове!

P.S.: Затова в следващ материал идват още малки зелени и детоксикиращи тайни от момичетата в Редакцията - всяка с нейните трикове, които твърде вероятно не сте и чували, а после няма да имате търпение да пробвате!!!










More Beauty News