Седмичен ХОРОСКОП - 26.03 - 01.04

Astro преди 6 години

Венера навлиза в Телец (31 март – 21 април), правейки ни жадни за красота. Тук, в знака на Телеца, Венера е у дома си. Сега планетата подхранва чувството ни за удоволствие, наслаждение на всичко около нас, оценяване на земната красота и уникалните явления. Всичко става някак по-ясно. Виждаме кое е значимо и кое не заслужава вниманието ни. Творческото ни Аз се пробужда, тъй като Венера в Телец извежда естетическото съзнание и ни вдъхновява да се стремим към съвършени дела и проекти.
Поставя се и акцент върху любовта, здравето и ценностите. Сега приоритет е нашият личен живот и той ще бъде водещ във всяко друго отношение.

На 31-ви март пълнолунието във Везни ще подчертае факта, че отношенията изискват баланс. Трябва да направите някои компромиси, да търсите най-добрите решения и за двете страни, в противен случай връзките ви не могат да оцелеят. Ако пък равновесието не може да бъде постигнато, то е време да прекратите някои отношения и да продължите напред.
Въпреки всичко Везните ще спомагат укрепването на приятелството, любовта и новите познанства, като подхранват търпението, разбирането и насърчаването. Използвайте енергията на пълнолунието във Везни, за да дадете шанс на взаимоотношенията си. Дипломацията, мирът и добрата воля могат да бъдат постигнати във връзките с близките ви хора, но е необходимо вашето съзнателно желание и усилие в тази насока.

Хороскоп

Още от Astro