Следва

Александра Елезова говори за ЛЮБОВ

Разкрийте ни малките си detox тайни, а ние ще ви подарим нашата най-голяма: серията NIVEA Urban Detox!

Eat. Sleep. Detox. Repeat. #urbandetox

All About Life преди 6 години

На принципа на женската солидарност и подкрепа ние разкриваме всички свои детокс тайни и трикове за онези моменти, в които просто трябва да изглеждаме перфектно и то по възможност ВЕДНАГА. Е, ваш ред – кора от лимон, мед и джинджифил, сурова коприва, смутита, захарен scub, всевъзможни масла и мазила, миене на косата с оцет, зехтин и всичко, което се слага на салата – искаме да знаем всичко! Освен интересно, ще ни бъде и полезно да разберем всичко, което може да бъде постигнато чрез детоксикация. Независимо дали сте го научили от баба, мама, по-голяма сестра, най-добра приятелка или от някоя старогръцка легенда или просто от няколкото стотин изгледани Beauty Vlog-ове в YouTube, искаме да научим как вие се грижите за себе си и какъв е детокс режима ви.

В замяна мигновено ставате участници в нашата „градска детокс“ игра, в която 10 от вас ще спечелят нашият най-сигурен съюзник в борбата за перфектна кожа - комплект от серията NIVEA Urban Detox, включващ защитен дневен и детоксикиращ нощен крем, както и три 1-минутни маски за дълбоко прочистване, интензивна хидратация и свиване на порите.

Една птичка пролет не прави – да имаме перфектна кожа съвсем не е достатъчно, за да сме най-добрата възможна версия на себе си. И тук се включвате вие – очакваме всички подробности за малките-големи трикове, в които се кълнете.

За целта, ни изпратете вашите най-полезни съвети за детокс до 15 април (включително) на [email protected] или просто ги оставете в коментарите под играта, придружени от #urbandetox.





 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.