Следва

Gaultier & André

Go Green & Detox

Green is the warmest color... #urbandetox

Beauty News преди 5 години

След като прогнозата за тази седмица най-накрая ни устройва откъм температури и слънчево присъствие, а и преминахме на "лятно" време, можем отговорно да пристъпваме към пролетния си режим.

Зарязваме тежките храни, обуваме новите си супер модерни маратонки за тичане и си намираме супер готин фитнес инструктор, който да ни кара да пием по пет литра вода дневно и да приемаме много протеини - всичко се постига със силна мотивация. Купуваме си лалета за всяка вазичка вкъщи и нов лавандулов ароматизатор, за да мирише на щастие. Вдишваме пролет и издишваме проблемите.

На кокетната си тоалетка освобождаваме място за 5 продукта, които ще пренесат пролетта и "зеленото" усещане и върху кожата ни. Запознаваме ви и сме сигурни, че станете неразделни...но ние не ревнуваме. NIVEA Urban Detox дневен и нощен крем, както и три 1-минутни маски за цялостен детокс на кожата. Защото знаем колко е полезен зеленият чай и да, знаем колко не ни се пие чай през пролетно-летния сезон, си избрахме крем със зелен чай; към него добяваме хилауронова киселина за по-силен ексофилиращ ефект и кожата ни грейва.

И така пролетта идва по-бързо с новия ни фитнес crush/инструктор и градския ни детокс режим.

П.С. Продуктите са дерматологично и РЕДАКЦИОННО тествани.





 

More Beauty News