Следва

Dare U: Нокти тирбушон?!

Gaultier & André

Oбединяват силите си в създаването на новите фалкони за парфюмите Le Male Eau Fraiche и Classique Eau Fraiche.

Body преди 6 години

Eaux Fraîches от Jean Paul Gaultier, изобразява истински преглед на съвременната ароматна култура, тази година поема в посоката на разкриване сцените на изкуството.

След като изследва парадигмите на релационния естетически континум с триизмерните фигури на Betty Boop, Popeye, Wonderwoman и Superman, Eaux Fraîches кани художника Андре Сарайва да разследва представянето на Gaultierian.

 

Фантастичното сътрудничество между Jean Paul Gaultier – винаги толкова щедър, чувствен и готов за забавления, и Андре Сарайва, известен със своя артистичен подход, много забавен и освободен.

Тук класическата стратегия за представяне на парфюм привлича с естетическа разпознаваемост (нарушавайки моделите на историята). Скицата премества артефактите на флаконите от Classique и Le Mâle в нови ароматни сфери, в terra incognita, флаконът е като празно платно, готово да разкрие себе си.

Накратко, флаконът е забавен. Той не се приема насериозно, дори и да е напълно утвърден! Женската версия има сърцевидно деколете, а варианта за мъже е привързан към традиционните вярвания. Напълно Jean Paul.

Le Mâle Eau Fraîche

Истинско предизвикателство за масата с прототипи на Le Mâle Eau Fraîche, базиран на несъгласието, което ни подканва да се насладим тук и сега на света.

Накратко, ориенталски-папратовиден. На базата на акорд Soupline, чист и свеж, обогатен със зърна от Тонка, санталово дърво и ванилия, създаден от парфюмериста Натали Греция-Кето.



Лимитираната серия на парфюми на Жан-Пол Готие ще бъде налична на пазара през март.

More Body