Следва

Kristian Beyer от Ame и Neverdogs гостуват на YALTA CLUB този уикенд

Рокът на 90те в бродуейския мюзикъл "Пробуждане на пролетта"

За първи път пред българска публика ще бъде представен рок мюзикълът от Бродуей с музика на Дънкан Шейк “Пробуждане на пролетта“ (Spring Awakening), награден с 8 награди „Тони“ и награда "Грами"...

Events преди 6 години

Общо пет постановки през март и април в София и Благоевград са подготвили студентите от The Broadway Performance Club към Американския университет в България.
Студентите от клуба към АУБ ще радват зрители и фенове в страната за 11та поредна година. Тазгодишното представлението събира 30 таланти от АУБ, сред които в главната роля е Едеа Демалияй, победител във "Х Фактор“ Албания за 2016 г., финалистът на "X Фактор" Албания Амадео Джура и шесткратния републикански шампион по спортни танци Венцислава Бормалийска.

Мюзикълът "Пробуждане на пролетта" е по книгата на Стивън Сейтър и съживява 90-тарския рок, като изследва със страст пътуването от юношеството до зряла възраст. С „Пробуждане на пролетта“ тази година студентите предлагат емоционално и наелектризиращо шоу, което ще завладее публиката.

Представленията ще бъдат:

Благоевград на 27, 28 и 29 март от 19:30 часа и 30 март от 20:00 часа в зала "Д-р Карл Джераси" 

София на 1 април от 16:00 часа и 20:00 часа в театър „Българската армия“.
Билети могат да бъдат закупени онлайн тук: http://bit.ly/2Flfziz
Мюзикълът ще бъде на английски със субтитри на български.

Ето един бърз поглед към това, което предстои да видите:
https://www.facebook.com/aubgmusicals/videos/1585128974856498/
 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?