Пролетта е по-цветна от всякога с Forever 21!

Пролетта е по-цветна от всякога с Forever 21!

Миналата седмица ти разказахме за нашия hot deals hunting и невероятните предложения на които попаднахме във Forever 21...

Надяваме се, че вече си се запасила с най-яките модели дънки, а днес ще ти разкажем какво и кого открихме в магазина на Forever 21 този път.

Признаваме, че тениските са сред любимите ни дрехи и притежаваме десетки, но винаги сме търсене на още и още, по-шарени и с яки принтове по тях. Улисани от безкрайните предложения в магазина на Forever 21, за малко да пропуснем две от любимите ни модни блогъри – Цвети от CvetyBaby и Антоанет от Antoinette Pepe.

Красиви, усмихнати и с уникален личен стил, те също бяха съсредоточени в издирване на перфектната т-шътка, а ние веднага се поинтересувахме на какво са се спрели. В торбите им намерихме наистина уникални тениски и топове, които те обещаха на ни покажат в личните си профили в Instagram съвсем скоро, освен това любезно ни припомниха за пролетните намаления в магазина.

Всички лого тениски в магазините на Forever 21 са на цени от 17.99 лева, а всички топове – от 9.99 лева.

Признаваме си, трудно устояхме на намаленията и на невероятния избор от т-шъти и топове, за това просто взехме всичко, което ни хареса,а то не беше никак малко. А ти също не пропускай възможността да подновиш пролетния си гардероб и тичай към магазините на Forever 21 в Paradise Center и Serdika Center.
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.