Следва

ТенденцииTE Пролет/Лято 2018-та: Къдри

Пролетта е по-цветна от всякога с Forever 21!

Миналата седмица ти разказахме за нашия hot deals hunting и невероятните предложения на които попаднахме във Forever 21...

All fashion преди 6 години

Надяваме се, че вече си се запасила с най-яките модели дънки, а днес ще ти разкажем какво и кого открихме в магазина на Forever 21 този път.

Признаваме, че тениските са сред любимите ни дрехи и притежаваме десетки, но винаги сме търсене на още и още, по-шарени и с яки принтове по тях. Улисани от безкрайните предложения в магазина на Forever 21, за малко да пропуснем две от любимите ни модни блогъри – Цвети от CvetyBaby и Антоанет от Antoinette Pepe.

Красиви, усмихнати и с уникален личен стил, те също бяха съсредоточени в издирване на перфектната т-шътка, а ние веднага се поинтересувахме на какво са се спрели. В торбите им намерихме наистина уникални тениски и топове, които те обещаха на ни покажат в личните си профили в Instagram съвсем скоро, освен това любезно ни припомниха за пролетните намаления в магазина.

Всички лого тениски в магазините на Forever 21 са на цени от 17.99 лева, а всички топове – от 9.99 лева.

Признаваме си, трудно устояхме на намаленията и на невероятния избор от т-шъти и топове, за това просто взехме всичко, което ни хареса,а то не беше никак малко. А ти също не пропускай възможността да подновиш пролетния си гардероб и тичай към магазините на Forever 21 в Paradise Center и Serdika Center.
 

More from View Sofia

Beauty Starter 2: "Шот водка преди лягане, прекроени по фигурата тесни поли и тотална забрана на маратонките"... още от веруюто на Карин Ройтфелд

All fashion преди 1 година

Тя е кралица, няма какво да се лъжем. На 67, с най-хубавите глезени на света, вечно усмихната, супер секси, дейна, едновременно на поне 10 фронта, щастлива баба на двечки, жената, на която Bottega, Balenciaga и Saint Laurent стоят така, сякаш са мислени, кроени, шити за нея, и само за нея! Тайната? Шот водка вечер, тясна и секси пола-молив до средата на коляното, и в никакъв случай маратонки!

More All fashion