Следва

Стил урок на седмицата: Шалът на "бабушка"

ТенденцииTE Пролет/Лято 2018-та: Къдри

Are you ready!?

Fashion преди 6 години

Пролетно-летните дефилета са засипани с къдри от която и посока да погледнем. Малки и големи, елегантни и нахални, с претенция или просто небрежни, те идват като абсолютната противоположност на изчистените издължени силуети, които наблюдавахме през изминалия сезон.

Къдрите по принцип са често срещан избор за пролетните колекции, но за настоящия сезон те са преразгледани в безброй ярки цветове, неочаквани материи и изключителни принтове, които сами по себе си са значителна тенденция.

Както самият Кристобал Баленсиага е казал: "Къдрите трябва да бъдат интелигентни." Не сме сигурни дали можем да определим къдрите на сезона като интелигентни, но като интересни и привлекателни със сигурност можем. При Preen те са архитектурно построени, но и едновременно с това някак нежни и разгледани в деликатни пастелни цветове.

Preen

Erdem пък, кралят на къдрите, за пореден път показва майсторство във всеки един детайл, а за Пролет/Лято 2018-та темата се разгръща в макси вълнуващи силуети, едновременно с ретро и модерни референции в дизайна. Като коренна противоположност на подчертано романтичните препратки в колекциите идват предложенията на Marques'Almeida, където обсъжданият детайл е добавен към спортни edgy елементи>>

Erdem

Припомняме и останалите тенденции за сезона тук:

Голямото обобщение

Ярък цвят

Пастели

Микс от принтове

Antonio Marras

Balmain

Christian Siriano

Cristopher Kane

Diane Von Furstenberg

Emilio De La Morena

Givenchy

Marques Almeida

Mcqueen

Msgm

Off White

Rejina Pyo

Sacai

Simone Rocha

Ulla Johnson

Y Project

More Fashion