Следва

Новата светска двойка: Кара Делевин и Парис Джексън

Да или Не: На Кристина голата кожа

Bare it all...
 

Celebrities преди 6 години

От години насам Кристина Агилера не се страхува от творческите експерименти. Певицата за пореден път доказа, че няма от какво да се притеснява и винаги може да предизвика феновете още & още.

37-годишната блондинка се появи с гола кожа на корицата на списанието Paper. За изданието Кристина позира в абсолютния си nude блясък и пълна свобода, а фотографката Зоуи Гросман е уловила по възможно най-нежния начин луничките и дълбоките сини очи без грим.





"Трансформацията", както е и заглавието на списанието, на Агилера е наистина умопомрачително прекрасна, като дори не може да откъснем очи и от кадрите на които тя е с тежки мигли и алени размазани сенки.





Ние сме тотално влюбени в голата кожа на Кристина, а вие? Харесва ли ви Агилера без грим или не? Отговорите в анкетата долу>>>






Анкета

Харесва ли ви Кристина Агилера без грим или не?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 22 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 18 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.