Следва

B-day Gaga: Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Стил урок на седмицата: Шалът на "бабушка"

Behind the veil...

All fashion преди 6 години

През последните два модни сезона ставаме свидетели на възраждането на иначе класическия аксесоар - копринения шал. В ролята си на неподвластен на времето елемент, той неизменно съпътства всеки един добър дамски гардероб, но благодарение на дизайнерите и в частност италианските такива, шалът търпи нов прочит в стрийт стайл културата.

При Versace и Gucci особено, коприненият шал влиза в ролята на абсолютен акцент, а интерпретации в различна стилистика наблюдаваме както в пролетно-летните дефилета за 2018-та, така и в тези за следващата есен. В тези колекции шалът е увит около главите на моделите, което се превръща и в една от най-желаните стрийт стайл идеи напоследък.


Versace Пролет/Лято 2018-та

Versace Пролет/Лято 2018-та


Gucci Есен/Зима 2018-та

Освен в "бабушка" стайлинг, шалът може също така да се носи преметнат около шията, но и още около опашката, което, след съгласуване с любимите фешънисти в социалните мрежи, също звучи като чудесна идея.

Тези, а и всички останали предложения, в кадрите долу>>

    

   

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.