Следва

Играл е Photoshop: Такова ли е нослето на Наоми или не?

Това послание за Джъстин ли е, Селена?

After the break-up...
 

Celebrities преди 6 години

Почивката в Австралия вече свърши, а Селена Гомес е отново на родна почва в САЩ.

Папараци засякоха певицата да се радва на сингъл живота си из нощен Ел Ей. Пременена в къси деним панталонки, лимонен тишърт и небрежно наметнато на рамо деним яке, Селена се появи на скейт парк.

Впечатление прави обаче надписът на тениската на Гомес, който гласи: "Никога не подценяват силата на жените!". Е, разбира се, че винаги може да сметнем, че просто изпълнителната го играе феминистка до дупка, но ние определено смятаме, че това послание е отправено към бившия й Бийбс.

Според клюките екс любовниците не са се виждали или чували от февруари месец - той предпочита да прекарва време с приятелите си, тя също, и грам не се сещат един за друг, камо ли за вечната си любов.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 15 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.