Следва

Направи си сама

The September Issue или Vogue отвътре

Както сами се досещате, главната героиня е самата г-жа Уинтър, а филмът проследява процеса на подготовка на най-"тлъстия" брой на списанието – септемврийския....

All fashion преди 14 години

Август е...септември или поне така се пее в един от последните хитове на Миро. Месецът действително е август, седмицата – последна, а за Миро няма да си говорим. Ще обърнем внимание на Анна, но не коя да е, ами Анна Уинтър – главният редактор на американския Vogue.

Защо се сещаме точно сега за нея? Първо, в нашата редакция тъй и тъй си мислим постоянно за нея, защото определено ни вдъхновява и инспирира. Второ, и може би по-важно – на 19 септември в Museum of Modern Art, New York се състоя ексклузивната премиера на документалния филм The September Issue. Както сами се досещате, главната героиня е самата г-жа Уинтър, а филмът проследява процеса на подготовка на най-"тлъстия" брой на списанието – септемврийския.

Във филма участват още creative директорът Грейс Кодингтън, както и целият екип на Vogue. Трейлърът определенo ще ви впечатли, но най-вече ще запали желанието да гледате целия филм.




Официалната премиера в салоните в Ню Йорк ще бъде на 28 август, а в останалата част на Америка - на 11 септември. В европейските столици ще се появи на широк екран около 15-16 септември. За България, за съжаление, дата все още няма, но ние тайно вярваме, че и тук ще се появи някой ден. Дали си струва чакането?

Много хора казват, че The September Issue е отговор на The Devil Wears Prada. Логиката в това твърдение обаче е малко. Първо, чрез ролята на Мерил Стрийп, образът на Анна Уинтър достигна до по-широката публика. Второ, противно на повечето схващания, главната редакторка на Runway не беше негативен персонаж, а напротив – инспирира милиони млади момичета по целия свят. Трето, гардеробът на The September Issue е повече от внушителен, в което разбира се не сме си и помисляли да се съмняваме, имайки предвид контактите дори и в личния телефон на г-жа Уинтър.

Ако в мометна четеш този материал, значи филмът автоматично попада в категорията „Задължително”. Но без пуканките и колата, защото все пак става дума за Vogue...

More All fashion